Det frække26. november 2017

Kinky sex: Brug latex i soveværelset

Latex er ikke kun for fetichister. Det er frækt for alle
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/latex.jpg
 Foto: All Over

Alt for ofte går vi rundt med en fræk fantasi eller fetish, som vi gerne ville dele med vores partner. Men det er ikke altid lige let at få tanken ført ud i virkeligheden.

Måske sidder du lige nu og tænker over den fantasi, du har holdt inde længe? For hvordan vil din kæreste reagere, og hvor går grænserne?

Heldigvis kræver det ikke særligt meget at få mere kinky sex.

Sammen med Sinful.dk (sponsoreret link) kigger vi nærmere på, hvordan dig og din kæreste kan spice jeres sexliv op ved at bruge latex i soveværelset. Latex har nemlig mange skjulte fordele, så væk med fordomme og gå til emnet med en ny nysgerrighed.

Se vores produktanbefalinger til valg af latex i slutningen af artiklen.

Derfor skal du bruge latex i dit sexliv

1. Du vil aldrig have lyst til at iføre dig andet igen

Latex føles næsten som et ekstra lag hud, du har pakket dig ind i, da det former sig efter din figur, hvilket føles meget behageligt.

Mange, der prøver latex for første gang, har det med hurtigt at blive afhængige af følelsen.

Der er nemlig få ting, der kommer i nærheden af at føles ligeså godt som at iføre dig latexundertøj eller kostumer sammen med kæresten og mærke, hvordan det giver mere energi til jeres sexliv.

2. Latex giver dig selvsikkerhed i soveværelset

En vigtig del af et sundt sexliv er også at have det godt med dig selv og føle dig sikker i din egen krop.

Når du er iført latextøj, kan du nærmest ikke undgå at opleve en øget selvsikkerhed. Dine former vil blive fremhævet på en sexet måde, som du ikke har prøvet før.

Latex kommer nemlig i alle former og størrelser, der gør det muligt for dig at udleve enhver fantasi, og så giver den gode kvalitet dig en veltilpas følelse.

3. Latex stimulerer alle dine sanser

Uanset om det er par handsker, et helkropskostume eller noget tilbehør, kan latex vække din lugte-, smage-, følelse- og synssans på samme tid.

Desuden kan du pirre din kærestes følelsessans ekstra meget i latex, da det smyger sig til kroppen og enhver berøring, kys eller klap i numsen, vil føles mere intenst.

4. Latex er oplagt at bruge til frække fantasier

En fordel ved latex er, at det åbner op for en masse fantasi-muligheder.

I kan både eksperimentere med at være en dominatrix, en forførerske, en maskeret eller måske catwoman.

Hvis I har fantasien, er mulighederne for at spice tingene op med latex uendelige.

De bedste latexprodukter til mænd og kvinder

Her har vi samlet de bedste bud på latexprodukter, du kan bruge sammen med kæresten:

Til kvinden

Disse lange røde latex strømper (sponsoreret link) sætter uden tvivl gang i din kærestes fantasier – og så har de en ben-forlængende effekt.

Til et par lange strømper, skal du selvfølgelig også have lange røde latex handsker (sponsoreret link) til at fuldføre dit fetish outfit.

Du kan også prøve det her sexet catsuit,(sponsoreret link) der vil se ud som, at det er malet på dig.

Til den modige mand

Det kan være grænseoverskridende for mange mænd at iføre sig latex, men har du først prøvet denne frække latex trusse (sponsoreret link) vil du aldrig have lyst til at gå i andet.

Som mand kan du også prøve disse latex shorts med penissleeve, (sponsoreret link) der uden tvivl vil bringe din kinky-side frem.

Sponsoreret indhold