Det frække 14. marts 2016

Bøf og blowjob-dag med god smag

Den 14. marts er det bøf og blowjob-dag: Bøf smager jo dejligt, men hvad med blowjob? Se her hvordan du kan forbedre smagen
(Foto: All Over Press)

Eller rettere hvordan han kan forbedre den. For det handler nemlig i høj grad om hvad han indtager. For de madvarer og drikkevarer – og faktisk også om han ryger – indvirker på smagen af hans sperm.

Gør bøf og blowjob-dagen ekstra kinky med sexlegetøj fra Sexshop.dk

Hvad smager sperm af
Normalt smager sperm salt og bittert. Det er nok de færreste der synes det er en lækker smag, men har din kæreste indtaget en eller flere af nedenstående fødevarer, så kan smagen have ændret sig – enten til det bedre eller til det værre.

  • Sukker – Naturligt sukker som findes i frugt, som æbler, ananas, kiwi m.m. kan give sperm en sødere smag.
  • Grøntsager og krydderurter – Ligesom frugt har grøntsager og krydderurter en positiv effekt på spermsmagen fordi de også indeholder naturligt sukker. Især persille, selleri og kanel er godt da de virker udrensende og fjerner de toksiner der gør spermen salt og bitter i smagen.
  • Kål, bønner og asparges – Dog bør kål, bønner og asparges ikke indtages, for ikke nok med at de kan give luft i maven, de giver også spermen en stærk lugt og en endnu mere bitter smag – i hvert fald hvis de indtages ofte.
  • Hvidløg og chili – Hvidløg og chili er også fødevarer der skal undgås. Begge dele tilfører ligesom kål, bønner og asparges en bitter smag til spermen.

Få bedre og frækkere sex hele året rundt med markedets bedste sexlegetøj

  • Kød – Nøjagtigt som det gælder med helbredet gælder det her om at holde sig til det magre kød – jo mere magert, des bedre. Fisk og kylling er det bedste. Det magre kød kan dæmpe den salte smag i sperm. Det samme gælder i øvrigt mælkeprodukter – de lette/magre produkter er bedst for spermsmagen.
  • Vand – Meget vand er godt – sådan i det hele taget. Og det passer også på spermsmagen. Vand er udrensende og fjerner giftstoffer i kroppen og skaber dermed et godt grundlag for en sødere spermsmag.
  • Koffein, alkohol, kaffe og cigaretter – Væk med dem! De gør ikke noget godt for sperm.

Alt i alt og kort fortalt: Vær sund!

Supplement til en god spermsmag
Gider han ikke lægge sin kost og vaner om, så må der andre midler i brug. Og her mener jeg ikke at lukke munden for den varme mand, men du kan få mange gode produkter på markedet der giver god smag ved blowjob. F.eks. en oral gel med flere forskellige smage at vælge imellem eller pastiller som både har god smag og samtidig giver en kølig og pirrende følelse, dér hvor der bliver brugt mund.

I denne video har Bitten fra Sexshop.dk samlet en række forskellige produkter, der kan være med til at tage den grimme smag.

Hav en rigtig god og velsmagende bøf og blowjob-dag!

Sponsoreret indhold