Det frække20. oktober 2022

Bliv en rigtig mand på ti sekunder

63-årige Harmon har succes med humoristiske 'sådan er en rigtig mand' videoer
Bliv en mand på ti sekunder. 63-årige Harmons bud på, hvordan du (ikke) skal opføre, hvis du vil være en rigtig mand.
Bliv en mand på ti sekunder. 63-årige Harmons bud på, hvordan du (ikke) skal opføre, hvis du vil være en rigtig mand.
 Foto: tiktok.com/@bostonbeaman

Engang var der tilsyneladende kun Carl-Mar Møller. Nu er de over det hele, mandecoaches og -guruer af alle slags.

LIGE NU: Spar 50 procent på sexlegetøj

De taler om, hvordan man får succes/scorer kvinderne/bliver en rigtig mand.

Fra den tænkende mands intellektuelle fyrtårn, psykologen Jordan Peterson, til hulemandens penge- og statusfikserede Andrew Tate, den tidligere kickbokser, der nu er cancelled på de fleste sociale medier for sine til tider ret harske påstande om kvinder.

Herhjemme er typerne knap så kontroversielle, ligesom de arbejder mere på de indre linjer med gruppeforløb og seminarer snarere end snappy one liners online.

Be A Man

Vi gør det nemmere for dig at blive en rigtig mand i tiktok-tempo (er du kvinde, kender du givetvis et par fyre, som kunne have brug for nogle tips).

For profilen Be A Man har med både bøvet og begavet humor fået succes viralt med små videoer, der hiver gulvtæppet væk under de mest fladpandede ideer om, hvad en rigtig mand er.

Her får du større penis

Og som al stor humor er der også gerne både et gran af sandhed og en røvfuld selvironi i den 63-årige Harmons videoer. Alene på tiktok har han 4,9 millioner følgere og 109 millioner likes.

De er bygget op efter samme læst: En mere eller mindre klassisk mandeadfærd citeres, hvorefter Harmon dukker op iklædt lige dele arbejderklasse og mafia-attitude siger: 'Be a man,' så hele machoadfærden udstilles i al sin absurditet, mens kameramanden griner med.

Harmon har lavet sine ti-sekundersklip i tre år, har en shop med merchandise med t-shirt og caps, og der er selvfølgelig en bog på vej, der hedder 'Be A Man.'

Til Fox udtaler Harmon, at han fundet inspiration i sin opvækst i en italiensk arbejderklassefamilie i Boston, hvor faderen var et surt postbud og onklerne havde en bar, hvor Harmon hang ud og tog ved lære.

- Det handler om at more sig og ikke tage sig selv alt for højtideligt, siger Harmon. Jeg gør grin med giftig maskulinitet, Nogle siger jeg en hård Larry David, der gør grin med alt.

Larry David, der var medskaber af 'Seinfeld', kender du måske fra HBO-serien 'Curb Your Entusiasm,' (som var inspirationen bag 'Klovn' herhjemme), hvor han spiller sit misantropiske alter ego Larry, der gør grin med det meste, også og især sig selv.

Som figur er Harmon Be A Man dog mere i familie med Homer Simpson fra 'The Simpsons' og Al Bundy fra 'Married - with children,' der hedder 'Vore værste år' på dansk.

Harmon fortæller, at i begyndelsen var mange af hans one liners ret lige på og seriøse Som 'Betal dine børnepenge - vær en mand,' men ret hurtigt blev de i stedet sjove som 'hvis du skal bære noget tungt, så bed ikke om hjælp og bræk din ryg - vær en mand.'

På spørgsmålet om, hvad en rigtig så er, har Harmon nogle simple budskaber_

- Gør det rigtige, opfør dig ordentligt, som hvis du er på en date med en kvinde, så hold dine fucking fingre fra hende. Vær loyal og pas på dine venner og familie, og glem aldrig hvor du kommer fra.

Her får du de bedste blowjobs
Sponsoreret indhold