Det frække 30. marts 2016

Rengøring af sexlegetøj: Beskidt leg skal være ren fornøjelse

Leg med sexlegetøj let blive beskidt. Læs med her og få gode til råd hvordan du rengør dit sexlegetøj og dermed forlænger dets levetid
(Foto: All Over Press)

Når du skal rengøre dit sexlegetøj, må du ikke ty til klor og brun sæbe. Du kan efter brug af dit sexlegetøj måske godt have lysten til at få skrubbet det i bund og fjerne de bakterier som hører sig til i de nedre regioner. Husk da på at dit sexlegetøj ofte ikke tåler visse former for sæbe og at sexlegetøjet højst sandsynlig skal sydpå igen hvor flydende Ajax absolut ikke hører hjemme.

En ren fornøjelse
Det kræver ikke det store hygiejnebevis at klare rengøringen af dit sexlegetøj – tværtimod. Der findes nemlig produkter specielt fremstillet til rengøring af sexlegetøj og forskellige modeller af sexlegetøj. Se videoen herunder hvor Bitten forklarer hvordan du mest hensigtsmæssigt rengør dit sexlegetøj efter brug. Under videoen kan du læse mere og finde ud af hvilke produkter der rengør hvilket stykke sexlegetøj bedst.

Find masser af sexlegetøj til samlingen - eller find dit allerførste hos Sexshop.dk

Bitten forklarer her hvordan du trygt kan gøre den beskidte leg til ren fornøjelse.

Rengøringsspray
En rengøringsspray, ofte kaldet Toy Cleaner, er en spray som rengør dit sexlegetøj skånsomt og hygiejnisk. De fleste sexlegetøjsbrand sværger til deres egen rengøringsspray, men i virkeligheden kan du nøjes med at vælge én og bruge denne uanset mærke.

Fordelen ved en rengøringsspray er at den er nem at bruge, og grundigt rengør materialer som latex, gummi og silikone, som de fleste dildoer, vibratorer og penisringe er lavet af. Prøv f.eks. denne billige og gode rengøringsspray fra Pjur.

[node:aller-related-content]

Intimservietter
Intimservietter er gode at have ved hånden i kampens hede og ellers når det lige skal gå stærkt. Intimservietter er gode både for dig og dit sexlegetøj da de er dermatologisk testede og alkohol- og parfumefri. Og som nævnt tidligere – du bør ikke rengøre dit sexlegetøj med ting som du ikke ville vaske dine egne dele i!

Derudover er intimservietter rigtig gode til at rengøre vibratorer eller andet sexlegetøj af plastik, nøjagtigt som du ville bruge en klud. Find nænsomme og hygiejniske intimservietter her.

Rengøringsskum
En rengøringsskum er en effektiv måde at rengøre dit sexlegetøj på da den minder meget om den fysiske sæbe du normalt forbinder med rengøringsartikler. Hvor en rengøringsspray er klar, foretrækker nogle følelsen og synet ved sæbeskum – så du ved det bliver rigtig rent.

Du kan bruge rengøringsskum til alt sexlegetøj, og det egner sig specielt godt til legetøj af metal eller glas, som f.eks. buttplugs. Skummet er lugtfri, indeholder ingen parabener eller alkohol og beskytter desuden mod bakteriedannelse og svamp. Du kan finde rengøringsskum til dit sexlegetøj her.

Sponsoreret indhold