Det frække5. august 2016

Beklager - tatoveringer er ude

Det er ikke længere cool at være tatoveret
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/tato_sexshop.jpg
 Foto: All Over

En gang var det bestemte grupper i befolkningen, der blev tatoveret. Engang var det en provokation at blive tatoveret, men nu er der ingen, der løfter et øjenbryn, når de ser en tatovering, med mindre den er unik. Men hvordan bliver det i fremtiden?

Faktisk er det spået, at i løbet af de næste par år eller tre, så er det moderne IKKE at have tatoveringer! For trendsetterne er allerede godt i gang med at dække deres. Uha da, der er mange der får travlt – og ondt. For så vidt jeg er informeret, er det langt mere smertefuldt at være under lasernålen end at være under tatoveringsnålen.

Næ du, så hellere udsmykke kroppen med noget tidsbegrænset og sexet, som Bitten fra Sexshop.dk viser i videoen herunder. Efter videoen kan du læse mere om tidsbegrænset kropsudsmykning.

Videotekst: Pynt din krop med fine malerier, der kan fjernes igen

Midlertidige tatoveringer

Skulle du have lyst til at få en tatovering, som du nemt kan fjerne igen, så har det i mange år været muligt at få midlertidige tatoveringer – tatoveringer der enten kan fjernes, vaskes af eller forsvinder over tid. De kaldes også falske/fake tatoveringer.

En sådan tatovering kan komme over på huden på mange forskellige måder.

Klistermærker

Som Bitten nævner i videoen, kan du tatovere dig til en brystdekoration ved hjælp af klistermærker. En tatovering, der nok heller ikke ville være helt smertefri at få lavet, hvis den skulle være ægte, men som er utrolig flot, feminin og fræk.

[node:aller-related-content]

Andre fake tatoveringer

En anden fake tatovering er overføringsmærkerne – lidt ligesom dem vi som børn fik, når vi købte en speciel slags tyggegummi, men bare bedre. De kan holde i ca. 1 uges tid – altså dem man kan få i dag.

En gammel sydasiatisk tradition er at bruge pasta af pulveriserede henna-blade. En sådan tatovering kaldes en hennatatovering og kan holde sig fra nogle dage til over en måned. Den fås kun i røde, brune og næsten sorte farver.

Der findes også noget der hedder semipermanente tatoveringer. De kan holde flere år, men forsvinder langsomt med tiden … eller måske aldrig ...

Bodypaint

Nej, så heller bodypaint. Det forsvinder med garanti igen. Du kan få bodypaint, så du kan male dig selv – eller få en professionel til det, hvilket nok giver det bedste resultat. En bikini, badedragt, bukser eller en fantasifuld kropsudsmykning af anden art, ja, hvad som helst direkte på din bare krop. Det kan komme til at se utroligt naturtro ud.

Men du kan også få noget til privat brug, hvor du og din partner kan tegne små tegninger, symboler, tekster og deslige på hinandens nøgne kroppe. Det skal nok sætte fut i fantasien, og så kan det fås med smag, så det kan slikkes af.

Sponsoreret indhold