Det frække10. oktober 2010

Bar Refaeli: Syndigt lækker

Den israelske undertøjsmodel beskyldes i hjemlandet for at kaste spot over jødedommen. Se hvorfor her
Topmodellen Bar Refali er alt andet end en god, jødisk pige
Topmodellen Bar Refali er alt andet end en god, jødisk pige
 Foto: All Over

Israelske Bar Refali er en af verdens hotteste modeller, og privat danner hun par med den verdenskendte skuespiller Leonardo DiCaprio.

Men alt er ikke fryd og gammen i den 25-årige topmodels liv. Hun modtager nemlig religiøse hadebreve fra israelske jøder, der beskylder hende for at synde, når hun optræder i undertøj.

Læs også: Bar Refaeli: Leonardos bikinibabe

Den højreekstremistiske Israelske gruppe Lehava har også rådet Refaeli fra at gifte sig med Leonardo DiCaprio - fordi han ikke er jødisk.

- Det er ikke tilfældigt at du blev født jødisk. Din bedstemor og hendes bedstemor drømte ikke om at en af deres efterfølgere en dag skulle fjerne fremtidige generationer fra jødedommen, har aktivisten Baruch Marzel offentligt sagt til Refaeli. Det skriver Daily Mail.

Læs også: Verdens lækreste bikinibabes

Men hverken hadebrevene eller den løftede pegefinger får Refaeli til at beholde tøjet på. Hvad angår ægteskabet til Leonardo er der endnu ikke sat en dato.

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/oktober/bar-refaeli-syndigt-laekkerweb2-jpg.jpg


Her ses Bar Refaeli i den nyeste undertøjsreklame for Passionata, der har fået jødiske aktivister til at løfte pegefingeren (Foto: All Over)

Fik du set alt Det Frække SEOGHØR.DK?

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/se-og-hoer/2010/det-fraekke/oktober/bar-refaeli-syndigt-laekkerweb3-jpg.jpg


Heldigvis ser det ud til, at Bar fortsætter karrieren som undertøjsmodel - trods kritikken fra hjemlandet (Foto: All Over)

Sponsoreret indhold