Det frække19. august 2009

Arenze Olsson: TV-babe

Hun er bare 20 år gammel og et af de nyeste skud på den danske modelhimmel. Og så vil hun ha’ en rigtig mand
Af af
https://imgix.seoghoer.dk/media/se-og-hoer/det-fraekke/arenzedftekst111-jpg.jpg
 Foto: Mikkel Wendt Marquart

Hvis du er en lille, usikker splejs, skal du nok ikke satse på Arenze Olsson. Den 20-årige modelspire er nemlig ikke i tvivl om, at hun kun er til rigtige mænd.

- Fyre skal være høje og meget maskuline. Og så skal de altså kunne sætte mig på plads. Jeg gider ikke føle, at jeg er manden i forholdet. Der er jo en grund til, at vi er skabt som mænd og kvinder.

- I sidste ende vil alle kvinder have en rigtig mand, som kan sætte dem på plads og rive dem rundt. Sådan er det bare, griner den smukke københavnermodel og tilføjer, at hun faktisk for ganske nylig har fundet den helt rette.

Arenze er et af de nyeste skud i modelbranchen, men mange har allerede fået øjnene op for den 169 centimeter høje pige, som vejer 55 kilo og måler 94 centimeter over barmen. Den flotte figur bliver trimmet i fitnesscenteret, og Arenze er ikke bange for at kalde sig selv for perfektionist, når det gælder udseendet.

At det kræver sin mand at være Arenzes kæreste, er der nok heller ikke nogen tvivl om. Den flotte pige har nemlig temmelig meget krudt i den smukke bagdel.

- Jeg keder mig utrolig nemt og vil hellere tage nogle chancer, så jeg kan mærke, jeg lever. Jeg er ekstremt impulsiv og spontan. Og så elsker jeg at grine. Der er ikke noget federe end at være sammen med nogen, hvor humoren bare klikker, smiler smukke Arenze.

Arenze arbejder for bureauet Dream Models, der netop er gået i luften med deres egen web-TV-kanal. Du kan følge både Arenze og de andre modeller på www.lifeofsarah.dk

undefined

https://imgix.seoghoer.dk/legacy/media/e0a209ac2af84028a5b4eb962ef174bf.jpg

undefined

Sponsoreret indhold