Akut kondommangel: Fik hjælp på Facebook

Foto: All Over

Liderlighed kan få os til at gøre mange mærkelige ting og drive os derud, hvor vi ikke længere fokuserer på at opretholde vores sædvanlige sociale normer.

Prøv det frække brætspil Monogamy – kun kr. 165,- (sponsoreret link)

Det har kostet mange politiske karrierer og ægteskaber gennem tiden. Men hos nutidens ungdom er der tilsyneladende knap så mange grænser for, hvad man deler med sine venner og bekendte. Og det er der jo slet ikke noget galt med, når det er i den seksuelle sikkerheds ædle navn.

I dette tilfælde var det den blot 21-årige ungersvend Jamie Innes fra Manchester University stod – for nu at bruge det udtryk – i en situation, hvor han havde hårdt (ja, sorry) brug for et kondom (sponsoreret link).

Men når man først har tændt stearinlysene, og den nye erobring ligger afklædt og klar, så kan det være noget af en udfordring at skulle forlade etablissementet og gå på jagt i en øde forstad, således at forehavendet kan gennemføres forsvarligt uden unødvendige risici.

Så vores unge ven gjorde naturligvis, hvad han fandt lettest. Han spurgte på Facebook, om nogen kunne hjælpe ham.

SØRG ALTID FOR AT HAVE MANGE KONDOMER - Køb dem billigt og diskret hos Sinful (Sponsoreret link)

Han skrev således ’Har nogen et kondom. Jeg er fucking desperat. Det er ikke en joke. Jeg har mindre end en time.’

Det kan virke netop desperat, men lykken står som bekendt den kække bi, og inden for 20 minutter blev hans ønske imødekommet. En medstuderende bankede på døren i Fallowfield, og Jamie kunne gøre, hvad han skulle uden at skulle bekymre sig om hverken uønskede graviditeter eller det, der er værre.

Jamie, der er en IT-studerende fra Coventry, oplyser til The Manchester Tab, at det virkelig var en ægte forespørgsel.

- Jeg var hos pigen, og det var hende, der var løbet tør for kondomer. Hun skrev til sin studentergruppe, men ingen svarede. Jeg fortalte hende, at jeg ville skrive det ud på Facebook, men hun lo bare og fandt det grinagtigt. Hun troede ikke, at noget rent faktisk ville vende tilbage på det.

Helten, der sikrede Jamie et knald, hed Matthew.

- Jeg så opslaget på vej hjem, og jeg skulle alligevel den vej, og jeg tænkte, at vi alle har været i en lignende situation, så jeg kunne lige så godt hjælpe fyren.  

- Du skal altid have ekstra kondomer med. Du ved ikke, hvornår du får brug for dem. Lige som her.

Find din favorit kendis her:

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close