Det frække14. april 2017

9 måder du kan ødelægge andres forhold

Nogle gange er det berettiget - andre gange slet ikke. Se bare her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vred_brud.jpg
 Foto: All Over

Har du nogle gange tænkt på, hvilken magt du går rundt med. Hvis du virkelig vil, kan du nemlig skabe store problemer i mange menneskers forhold.

Du kan for eksempel efterlade et brugt kondom i en vens jakke, eller du kan sende ham små billeder af dig selv i lingeri og håbe på, kæresten opdager pop-up beskeden.

Endnu lettere er det naturligvis, hvis du rent faktisk har en affære med den person, du håber, vil skride fra konen. For her har du skyts til ikke blot en skilsmisse, men også til, at han risikerer at få sine klunker skåret af, mens han sover.

TILBUD: Lækker Massageolie

Det vi prøver at sige er ... Altså, nogle gange er det berettiget – mens vi andre gange må være ærlige at sige, at det er helt utrolig dårlig stil at blande sig i andres forhold. Og det fremgår med al tydelighed på sitet Whisper.sh, hvor man helt anonymt kan dele sine hemmeligheder. Også dem man virkelig ikke er stolt af.

Vi har udvalgt ni af de sikreste måder til at få andre til at stoppe deres forhold.

1. Jeg var ’den anden pige’, mens han var utro. Det vidste jeg ikke. Jeg fandt ud af det på Fb og fortalte hende det.

PRØV EN APP-STYRET KLITORISVIBRATOR

2. Kom ’tilfældigvis’ til at ringe til den pige, min eks datede og lod hende høre mig og min eks hygge os. Hun holdt op med at se ham efter den opringning.

3. Jeg sendte billeder af mig selv i undertøj til min bedste venindes kæreste, mens jeg havde min egen kæreste.

4. Jeg efterlod sugemærker på hendes hals og bryst. Hende og hendes kæreste slog op dagen efter. Så ville hun gå ud med mig, og jeg sagde nej.

5. Well, jeg er en escortpige, og en af mine klienters koner fulgte efter ham hjem til mig. Lad os bare sige, at tingene hurtigt udviklede sig. Det var så slemt.

FRÆK G-STRENG KUN KR: 39,-

6. Jeg efterlod et kondom i skraldespanden i mine forældres soveværelse. Min mor fandt det og troede, min stedfar havde været utro, og de blev skilt.

7. Fyren skrev hele tiden til mig, at han ville mødes med mig. Jeg sagde nej, gemte beskederne og viste dem til hans kæreste.

8. Kunne ikke holde denne pige ud, kontaktede hendes kæreste og hang ud med ham. Uploadede et billede på Facebook, hvor han kyssede mig på halsen. Unødvendigt at sige, at hun slog op med ham efter det.

9. Jeg gik i seng med ham aftenen inden hans bryllup. Vi er gift nu.

[node:aller-related-content]

Sponsoreret indhold