Det frække14. juni 2024

72 år og på Only Fans

Kvinderne på Only Fans ikke kun er hårdtpumpede babes med dukkehud og ditto former - heldigvis er der også ældre kvinder som Michelle
Michelle ligner ikke den typiske nøgenmodel.
Michelle ligner ikke den typiske nøgenmodel.
 Foto: Soft White Underbelly og x.com/terrytowngal

Amerikaneren Michelle folder sig ud på sociale medier, selv om hun er rynket og 72 år. Og hun er angiveligt blandt den top 1 procent på Only Fans.

Her er pornostjernernes onanirør

Den tidligere sekretær, der ikke havde haft sex i 12 år, da hun tog sine første skridt ind i den uartige branche, kan skrive 90 ord i minuttet. Så hun rimeligt fingernem. Michelle begyndte da også som sensuel massør og fik instant succes.

Det kom dog lidt bag på hende, at de fleste af klienter forventede en happy ending. Så tog hun tyren ved hornet og tog den mulighed. Det gik fint, og verden åbnede sig:

- Jeg indså, at jeg havde savnet sex så meget. Igennem det 12. år af mit cølibat onanerede jeg kun én gang. Jeg kunne bare have gået resten af mit liv uden sex, men så begyndte jeg at arbejde med sex, og det fik mig til at ændre mening, jeg har erkendt, at jeg elsker sex, det har jeg altid gjort, siger Michelle, der altså med tiden blev sexarbejder.

Så kom corona, og hun måtte søge andre måder at tjene penge på. Det blev Only Fans. Der skete ikke noget, før hun lavede en video på sociale medier, hvor hun er iklædt lingeri og faldbyder sig selv til en gratis omgang filmet sex:

- Dybest set siger jeg: Hvis du er i New Orleans, skal du hjem til mig. jeg betaler ikke dig, du betaler ikke mig, vi skal bare have det sjovt.

På det tidspunkt havde hun kun 239 følgere på twitter, så næste dag blev hun overrasket. Flere tusinde nye følgere, og det endte med, at fem millioner klikkede på den video, fortæller Michelle, der nu har over 62.000 fans på X.

Herunder kan du se interviewet med Michelle, hvor hun blotter sin hvide bug, dog kun i overført betydning:

Rig

Nu tjener hun cirka 50.000 dollars. Om måneden.

- Hver eneste krone, jeg tjener, er jeg taknemmelig for, siger Michelle, der var en del af kristen kristen kult som ung og har været gift tre gange.

Hun tror stadig på Gud:

- Ærligt talt tror jeg ikke, at Gud, han er fanatisk. Tror ikke, at han er fordomsfuld på nogen måde, jeg tror ikke, han synes, at mennesker kun bliver seksuelle i det øjeblik, de bliver gift. Jeg tror, at Gud er meget mere tilgivende, end de fleste mennesker tror, siger Michelle, der har en voksen handicappet søn, som hun tager sig af.

Få tre frække tilbud for kun 498 kroner på Sinful

Ulempen ved at være en sexarbejder pige mener er social:

- Som sexarbejder bliver du nødt til at forvente, at du ikke kommer til at have nære venner, fordi de er ikke vil forstå, hvad du er gør, og i mit tilfælde fornægter familien mig - bortset fra min søn selvfølgelig. Folk rynker på næsen af det, og jeg tror det er, fordi de er bange for sex.

Sæd

Michelle mener da også, at hvis kvinder tog sig sammen, ville deres mænd ikke opsøge sexarbejdere online og offline:

- Hvis du ikke vil gøre det ham godt, forventer du, at han bare skal holde. Men tingene skal ud. Jeg mener, det er et biologisk faktum, at sæd kun lever i 72 timer, og hvis den bare bliver derinde, vil den til sidst, øh, enten komme ud frivilligt eller ufrivilligt, eller det vil blive absorberet tilbage ind i kroppen, hvilket ikke er det mest sunde måde for mænd, lhævder Michelle, der dermed hjælper mænd med at leve sundere.

Her er det mest populære sexlegetøj i Danmark

Hun kender sig eget værd:

- Jeg måske ikke er smuk for alle mennesker, men det er okay, jeg har ikke brug for alle mænd, jeg har kun brug for en bestemt procentdel, og for den procentdel er jeg attraktiv. De har noget imod, at jeg har lidt ekstra på sidebenene. Jeg behøver ikke at være tynd som en pind. Jeg har fyre på Instagram, som hele tiden spørger mig, om jeg vil giftes. Jeg er ikke en konkurrent til en kvinde på 22 år, fordi de mænd, der ønsker at se mig, ikke har lyst til yngre kvinder, siger Michelle.

Sponsoreret indhold