Det frække13. marts 2018

7 tegn på at du er i et rebound-forhold

Har du fundet sammen med en, som lige er kommet ud af et parforhold? Eller har du selv været hurtig til at finde en ny? Så er I måske hinandens såkaldte "rebounds". Se her om dit forhold er et rebound-forhold
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/engangsknald_6.jpg
 Foto: All Over

Af Marie Krakau, Femina

Når man lige er kommet ud af et forhold, kan man godt være fristet til at gå direkte fra et forhold til et andet og mere løst forhold. Men sådan et forhold ender tit med at blive et "rebound-forhold", altså et forhold du kun er i for at komme videre efter din eks. Nogle gange er disse forhold fine, men de kan også ende med at både du og din rebound-kæreste sidder tilbage efter et brud, og har det værre end før.

Læs også: Sådan plejer du dit forhold bedst?

Psychology Today har lavet en liste med 7 tegn på, at du er i et rebound-forhold:

1. Det var aldrig meningen, at dit forhold skulle være langvarigt

Det vel nok mest klassiske tegn på et rebound-forhold. Du dater en ny, og selvom du godt kan lide hyggen og opmærksomheden en ny kæreste bringer ind i dit liv, ved du udmærket godt, at han aldrig bliver ”den eneste ene”. Der er intet galt i at være i forhold, man godt ved ikke har de store fremtidsudsigter, men det øger din følsomhed og sensitivitet, hvis du går ind i sådan et forhold lige efter du og din eks har slået op.

Læs også: 17 stilfulde kvinder, som beviser, at kurver (også) er elegante

Her er de testvindende Smartballs til kvinder (sponsoreret link)

2. Det bedste ved forholdet er at du får opmærksomhed

Nogle finder en ny kæreste, som lægger meget vægt på at give utroligt meget opmærksomhed, og i visse tilfælde også giver mange gaver. Behandler din nye kæreste dig sådan, føler du dig speciel og eftertragtet, hvilket kan virke meget positivt og stimulerende lige efter et brud. Men det er meget vigtigt, at du lægger mærke til, om det er opmærksomheden og gaverne, eller om det er lysten til at starte et nyt forhold op, der fylder mest hos dig. Er det opmærksomheden, er han helt sikkert bare en rebound-kæreste, og du skal passe på, ikke at blive afhængig af ham.

LELO Smart Wand - du behøver aldrig andre. Se den her (sponsoreret link)

3. Du ringer til din partner, når du er ensom, men glemmer ham når du er glad

Et andet klassisk tegn på et rebound-forhold er, når du kun ringer til din kæreste, når du føler dig alene, trist eller tom. Omvendt glemmer du kæresten, når du har det godt, og kan til tider forsømme ham længe af gange. Du er kun i et fordhold med ham, fordi du har et behov for ham, når du har det skidt, men du har faktisk slet ikke den rigtige lyst til at være sammen med ham.

Læs også: Dette er nøglen til et lykkeligt forhold

4. Du vil (meget) gerne vise din nye kæreste frem for din eks

Har du en stor trang til at vise din nye kæreste frem for din ekskæreste, er du sandsynligvis i et rebound-forhold. Du udtænker i hvilke sammenhænge både du og din eks er til stede, og gør herefter et stort nummer ud af at sikre dig, at din eks møder din nye kæreste. En sådan handling kan være meget harmløs, men det kan også være et tegn på, at du har uafsluttet bagage med dig, som i sidste ende kan give dig store udfordringer i dit nye forhold.

5. Din nye kæreste skal gerne ligne din eks

Du går – bevidst eller ubevidst – på jagt efter en ny kæreste, der minder om din eks. Var du kæreste med en rødhåret mand før, vil du altså lede efter én, der også har rødt hår, eller du vil måske gå efter en kæreste, der dyrker meget sport, fordi det gjorde din eks. Når du går efter en ny kæreste, der minder om din eks, er det fordi, du stadig prøver at holde fast ved noget af dit tidligere forhold.

Trænger du, din kæreste eller jer begge til forkælelse? Så køb en oplevelsesgave lige her. Prøv alt fra spa-dag, romantiske krop-ophold eller en tur i helikopter.

Rabbitvibratoren - du kender den fra Sex and the City - køb den til nedsat pris lige nu (sponsoreret link)

6. Du tænker på din eks, når du er sammen med din nye kæreste

Det er problematisk at gå ind i et rebound-forhold hurtigt efter et brud, da du stadig er følelsesmæssigt knyttet til dit tidligere forhold. Måske savner du din eks, og du vil derfor ikke kunne slippe ham i tankerne, selv når du er sammen med din nye kæreste.

7. Du præsenterer ikke din kæreste for dine nærmeste

Når et forhold bliver seriøst, kan man ofte se det ved, at den nye kæreste bliver introduceret for de nærmeste venner og familie. Er du i et rebound-forhold, vil du sandsynligvis ikke introducere din kæreste for dem tættest på dig, da du allerede ved, at forholdet ikke vil holde. I øvrigt tænker du heller ikke på dig og din kæreste som ”os” men derimod som ”dig” og ”mig”.

Vil du have meget mere Q? Lige nu kan du få de næste tre numre for kun 99 kr.!

Sponsoreret indhold