Det frække8. juni 2017

7 lamme sætninger der sikrer dig et knald

Sådan udnytter du, at kvinder er meeeeget sødere, end du er
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/banana_1.jpg

Tor Nørretranders ved det. Han har faktisk skrevet en hel bog om, hvorfor mænd gør, som de gør. Uanset om de bygger broer, bliver rockmusikere eller går ind i politik, så handler det alt sammen om at få f….

Den ældgamle forplantningsdrift overtrumfer således alle de ædle ting, vi ellers går og bilder os selv ind, at vi udfører. Og hvor mange ellers lovende karrierer er ikke gennem tiderne blevet ofret på sexologiens alter?

Du kan lige så godt erkende, at du lige som alle andre også begærer din næste. Men hvad nu, hvis hun ikke også begærer dig? Det er et af videnskabens store spørgsmål.

Vi besvarer dem her. For nu giver vi dig ...

7 lamme sætninger der sikrer dig et knald

1. Jeg har kun en måned tilbage at leve i (tænk Ronnie i ’De skrigende halse’. Største minus er, at du næppe bliver populær, når hun finder ud af, at du stadig er symptomfri efter et halvt år).

2. Jeg har lige købt en elbil, og alle mine husholdningsapparater kører udelukkende på strøm, som jeg selv genererer fra min fairtrade, økocertificerede spinningcykel, men da det tager lidt tid at varme kaffen op, så kan vi jo lige snuppe en omgang på mine hampelagener, der er blevet vasket med 100 procent parabenefrit vaskepulver fremstillet af et koldpresset udtræk af skvalderkål (virker ikke over for kvinder, der stemmer på liberal Alliance).

3. Frede (ja, kroprinsen, du ved) er min bedste ven. Jeg mangler en smuk ledsager til hans sommerfest på slottet.

KØB MONOGAMY – DET EROTISKE BRÆTSPIL

4. Jeg håber, du giver en kop kaffe, for jeg har lige doneret en hel månedslån til Læger Uden Grænser.

5. Jeg er lige ved at købe der den toetages penthouselejlighed i Carlsberg Byen, men jeg er bange for, at der blæser for meget på 25. etage (særligt effektiv over for golddiggeren).

6. Jeg elsker dyr – nogle gange tror jeg, at de er meget klogere end os mennesker (stensikker vinder hos katte- eller hundepigen).

7. Min kæreste er lige skredet, fordi hun synes, min pik er alt for stor (virk oprigtigt knust og græd lidt om nødvendigt).

HVIS DU IKKE TROR, DET VIRKER, SÅ KØB EN LÆKKER OG ALTID VILLIG SEXDUKKE HER

Sponsoreret indhold