Det frække27. maj 2017

7 grunde til at knalde yngre mænd

Kender du en rigtig cougar?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/cougar_1_3.jpg
 Foto: All Over

I den klassiske parforholdsmodel er manden ældre end kvinden. Der kan givetvis trækkes tråde til det faktum, at kvinder i gamle dage var afhængige af, at en mand kunne forsørge dem og familien. Og en ældre mand havde typisk mere styr på sin økonomi end en ung mand.

TÆND HAM MED DETTE

I dag, hvor kvinder tordner frem over alt og på blandt andet uddannelsesområdet har overhalet mændene, er denne faktor til dels taget ud af ligningen, og det er da også stadig mere almindeligt med modne kvinder, der dater yngre mænd. De såkaldte cougars.

Vi har taget et kig på sitet whisper.sh, hvor brugerne helt anonymt kan dele hemmeligheder om hvad som helst. Her fortæller en række kvinder således om, hvorfor de foretrækker de unge tyre frem for de modne monsieurs:

GØR HAM VILD I VARMEN MED HOFTEHOLDERE

Jeg elsker de yngre mænd, fordi de er så meget mere opsatte på at please mig.

Jeg har haft sex med tre fyre, der er unge nok til at være mine sønner. Sex er så meget frækkere som cougar.

[node:aller-related-content]

Jeg tror, det bedste ved at være en cougar er, at alle mine veninder i sexløse ægteskaber misunder mig.

Grunden til, at jeg dater yngre mænd (i 20’erne og 30’erne), er fordi, det at blive hård bare sker …

MEGET FRÆKT PLUS SIZE LINGERI TIL DIG MED FORMER

Jeg har endelig forstået, hvorfor kvinder dater yngre mænd. Det er fordi, at jo yngre manden er, desto mindre har han i bagagen.

Jeg tror, jeg er tiltrukket af yngre mænd, fordi deres syn på kærlighed endnu ikke er blevet bittert. Mænd i min alder gider ikke mere.

Jeg kan godt lide yngre mænd. Nogle gange tror jeg, det handler om, at jeg ikke tør indgå i et seriøst, voksent forhold.

Sponsoreret indhold