Det frække22. april 2017

7 gode grunde til, at du skal være tilfreds med din dunk

Du skal ikke være ked af det, hvis du render rundt med en ordentlig mave. Se bare her
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/fat_happy.jpg
 Foto: All Over

Mange mænd er kede af, at de går rundt med en ordentlig dunk foran. Men lad den nu hænge. For faktisk er der masser af fordele.

Vi har for eksempel fundet ...

7 gode grunde til, du skal være glad for din dunk

1. For mange tynde mænd er det et dagligt nederlag at lade blikket falde sydpå. Alt for ofte skal de konfronteres med det faktum, at de ikke stod først i køen, da der skulle uddeles store tissemænd. Den daglige ydmygelse slipper du for, da du for længst har glemt, hvordan den så ud. Måske er den faktisk blevet kæmpestor, siden sidste gang du så den i begyndelsen af dette millennium.

Denne penisforlænger virker rent faktisk

2. Undersøgelser har vist, at mange kvinder foretrækker en ’far-krop’. Den viser, at du ikke bruger al din vågne tid med dine egne forfængelige behov i fitnesscenteret, men i stedet har overskud til at tage dig af andre og tilsidesætte dine egne behov for at gøre dig ekstra smart på instagram med en bunkevis af spejl-selfies med din sixpack.

[node:aller-related-content]

3. Du sender et signal om, at man kan stole på dig. En stor flot dunk viser, at du ikke er sådan en, der render rundt fra kvinde til kvinde, men i stedet at du hviler i dig selv og dit forhold

Her er de bedste tilbud på legetøj til mænd - du ved ikke, hvad du går glip af

4. Du er en gourmand. Kvinder elsker, at du går op i mad. Du giver den som livsnyder og siger aldrig nej til de bedste saucer og italienske kvalitetsvine. For en mand, der forstår at nyde god mad og vin, forstår også at værdsætte en kvinde. Du skal dog aldrig fortælle, at vommen skyldes for mange besøg på McD, de tre poser chips du æder foran fjerneren hver aften eller den halve kasse Harboe Pilsnere, du hiver indenbords hver fredag og lørdag aften.

5. Det er godt at have reserver lige ved hånden. Lad os nu bare sige, at du kommer ud i en situation, hvor adgangen til mad i en periode er stærkt begrænset, så er du ikke den første, der omkommer af sult. Det er et trygt og godt signal at sende til din familie, at du stadig vil være i stand til at holde ud, når kartoffelhøsten er slået fejl, og du således kan give de sidste tørre kiks på gården til konen og børnene (desværre kan du dog ikke regne med, at konen køber denne forklaring, hver gang hun vil sætte dig på kur).

6. Den får dine mandebryster til at se mindre ud.

Se den vildeste realistiske sexdukke

7. Du kan dele ventetøj med din kone.

Sponsoreret indhold