Det frække8. juli 2019

6 tegn på at du har været udsat for 'love bombing'

Se tegnene på, om du er blevet 'love bombed', og hvilke konsekvenser det kan få.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/blomster1.jpg
 Foto: MEGA

Fra Femina

Ordet grooming kommer af det engelske verbum groom, som betyder at passe og pleje, og defineres oftest som den handling, der foregår, når en voksen med forførelse, løgn og manipulation opbygger et tillidsforhold til et barn. I relationer mellem to voksne, hvor den ene med nøje planlagt forførelsesstrategi skaber et emotionelt bånd til den anden, kaldes det ikke grooming, men love bombing. Det kan imidlertid være svært at gennemskue, om det, der er tale om, er love bombing.

Her er det mest solgte legetøj til danske kvinder

Et par advarselssignaler er dog følgende:

1. Det går lynhurtigt. Det gør det, fordi du skal fanges ind, inden du opfatter, at der er noget galt. Så vær obs på et “jeg elsker dig” efter en uge, 100 roser sendt til dit arbejde, eller at du bliver kaldt “skat” og “den dejligste i verden” på date nummer to.

2. Du bliver sat op på en piedestal. Du bliver oversvømmet med komplimenter, også af slagsen, som du godt véd ikke har hold i virkeligheden, for nej, du er ikke (nødvendigvis) den smukkeste og klogeste på denne jord.

3. Vedkommende sætter sig selv op på en piedestal. Du får (på en charmerende måde naturligvis) at vide, hvor mange andre der (også) er interesseret i ham/hende, for at du skal have fornemmelsen af at være særligt udvalgt.

KØB et abonnement på femina og vælg din egen velkomstgave: Moshi Moshi jakke, Södahl plaid eller et af vores skønhedssæt

4. Vedkommende vil være sammen med dig hele tiden og helst uden andre. Og når I ikke er sammen, vil du modtage et bombardement af beskeder. Din opmærksomhed skal konstant være på vedkommende.

Prøv klitorisstimuleringsolie

5. Han/hun er enig med dig i alt, hvad du siger og mener. Du finder aldrig ud af, hvad hans/hendes holdninger er – du bliver spurgt først, og så kan du være sikker på, at de matcher dine. Og siger han/hun noget, du ikke er enig med dem i, er der stor sandsynlighed for, at meningen ændres eller omformuleres, så den passer til din.

LÆS OGSÅ: 10 former for bedrag, der kan være lige så ødelæggende for dit forhold som utroskab

6. Du bliver spurgt om triste/ufede oplevelser i dit liv. Der er flere grunde til det – dels er det ammunition for ham/hende til senere i forholdet, dels vil vedkommende gerne komme med løsninger til dig, så han/hun kan virke som en helt.

HUSK: Det er ikke love bombing, hvis manden/kvinden bare er sød. Så den bedste måde at finde ud af, hvad der er tale om på, er ved at se, hvordan han/hun opfører sig, så snart du begynder at prioritere vedkommende lidt mindre. Bliver han/hun vred, krævende og kontrollerende i stedet for kærlig, er det formentlig det sande ansigt, du ser.

Sponsoreret indhold