Det frække29. december 2017

6 fordele ved at skændes online

Kan i også skændes online? Kærlighed er mere end nogensinde et spørgsmål om valg af platform. Her er en række fordele ved at være online med din elskede
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/daarligt_forhold_0.jpg
 Foto: All Over

Af Christina Bølling, Femina

Fordele ved at skændes online

1.

Du har tid til at tænke i forhold til at sidde over for din partner, især hvis I er uenige om noget. Hvis du er typen, der slår op, kan det være en god idé at skrive sms’er og sende dem til dig selv først.

Har du en Magic Wand? (sponsoreret link)

2.

Færre misforståelser. Når man er uvenner, er det svært at forstå den anden part og svært at lytte og tænke. Man kan ikke tale i munden på hinanden på mail eller sms.

3.

Ligeværdighed. Introverte er ofte lige så gode til at skrive som ekstroverte, så ”samtaler” er mere fair på denne måde.

Alle kvinder bør eje en kanin (sponsoreret link)

4.

Mindre følelsesfnidder. Følelser, især de negative som vrede, frustration og ked af det-hed, virker ikke så overvældende på skrift. Når man ser den anden samtidig, kan det nonverbale sprog gøre ting værre og optrappe konflikten. Hvis man ser vred ud, lyder aggressiv eller slår med armene – og følelser smitter!

LÆS OGSÅ: Find dit kærlighedssprog og styrk dit parforhold

5.

Lettere på skrift. Det kan være svært at sige tingene ligeud, hvis man har en meget skrap partner, så er det smart at skrive, fordi man kan skrive uden at lade sig stoppe af den andens reaktion.

Giv et gaveabonnement på femina i julegave - lige nu sparer du 30%. Klik her >

6.

Timeout. Du kan slukke for telefonen eller mailen, eller gå fra én platform til en anden og måske sende en sjov besked på Snapchat, som letter konflikten.

Ulemper

Ventetid. Usikkerhed. Ensomhed. Ikke noget at matche ”ordene” op imod. Manglende fysisk respons.

Kilde: Psychology Today

Sponsoreret indhold