Det frække31. marts 2016

5 ting du bør holde fra dit underliv

Nogle af disse ting vil måske overraske dig en hel del
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/forbudt.jpg
 (Foto: All Over Press)

De fleste af os kvinder ved forhåbentligt at sæbe med parfume er no go for miljøet i vores varme grotte, men vidste du også at din vagina – ligesom ører – renser sig selv?

1. Douches
Så hold dig fra sæbe, hygiejnesprays og douches, kvinde! Din vagina har gode bakterier der bekæmper infektion, og hvis du skyller – doucher – skyller du det gode ud med det dårlige og risikerer at ødelægge balancen i din skede og skabe grobund for infektion – f.eks. blærebetændelse.

2. Billigt sexlegetøj, DIY sexlegetøj
Nej, nej, nej, nej, nej! Der findes så meget sexlegetøj af høj kvalitet og af bodysafe materialer at dit liv er for kort til billigt sexlegetøj der går i stykker for et godt ord eller som niver, eller måske endda giver dig udslæt.

Find sexlegetøj af høj kvalitet på Sexshop.dk.

Der er heller ingen grund til at bruge den elektriske tandbørste eller hjemmelavet sexlegetøj, der kan gå i stykker oppe i dig – herunder madvarer.

Okay, måske hvis du skrubber en frisk agurk ren og trækker et kondom på den, så kan den bruges, men det er kun i yderste nødstilfælde, så er du virkelig trængende, og ikke noget med at servere den for gæster senere.

3. Damp og luft
På lige fod med det første punkt skal du heller ikke puste damp eller luft direkte ind i din vagina – eller lade din kæreste gøre det. Det er ikke et nyt, cool sextrick. Det kan forårsage en luftboble som går direkte i din blodbaner og i værste fald slår dig ihjel hvis den når dine lunger eller dit hjerte.

Find andre ting på Sexshop.dk, som du ganske roligt kan komme op i hellige huler

4. Tamponer med for høj sugeevne
Forskning har vist at tamponer med høj sugeevne kan øge risikoen for TSS (Toksisk shock syndrom). Så brug ikke tamponer med en højere sugeevne end du har behov for, eller brug bind. Skal du dyrke sport, svømning, en tur i saunaen eller skal du dyrke sex, kan du benytte dig af tamponer som er beregnet til dette formål.

Med disse tamponer kan du dyrke sex under hygiejniske forhold selvom det er den tid på måneden.

5. Penis uden kondom
Kondomet er sexlivets sikkerhedssele! Det beskytter ikke mod alt hver gang, men det reducerer sandelig risikoen væsentligt – både for sygdomme og graviditet. Og så letter det den efterfølgende ”rengøring”.

Køb kondomer billigt her!

Dog skal det lige siges at hvis du er i et fast forhold hvor I har fuld tillid til hinandens kropsvæsker og måske har tænkt jer at udvide jeres lille familie, så er det ikke en god idé at bruge kondom.

Sponsoreret indhold