5 nemme tips: Pift missionæren op

Foto: Sinful.dk

Missionærstillingen. Vi kender den alle sammen, og de fleste af os er også ret glade for den. Faktisk er vi så glade for den, at den er den mest populære sexstilling lige næstefter Doggystyle.

Sådan står der i et studie hos Alternet.org, hvor over 2000 respondenter fra USA og England skulle stemme på deres favoritstilling.

Grunden til at missionærstillingen er så populær, er, at den tilbyder maksimal intimitet. I kan holde øjenkontakt under hele akten, I kan høre hinandens dybe åndedræt eller hviske frække ting i hinandens ører - og muligheden for klitorisstimulation, er stor.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig fem frække variationer af missionæren, for den behøver bestemt ikke være kedelig.

Sådan pifter du missionæren op

1. Sving benene op

Spice missionæren op ved at få din kvindelige partner til placere sine ben på dine skuldre. Det vil få penetrationen til at føles endnu mere intens, da der er mulighed for at gå dybt.

Hun kan også løfte sine knæ mod hendes hage, så du hviler mod hendes skinneben.

2. Kærtegn klitoris

Det er ikke alle kvinder, der er komfortable med at røre ved sig selv under sex. Og det er ikke altid, at det som mand, er nemt at komme til, eller finde the sweet spot.

Derfor kan du som mand hjælpe din kæreste lidt på vej ved blidt at massere klitoris i missionæren via en god vibrator. Her kan du som mand holde den på, eller få din partner til selv at gøre det.

We-Vibe har lavet en god, silkeblød vibrator i silikone, som er nemt at bruge. Vibratoren kan lave dybe, rumlende vibrationer, som kun en Magic Wand normalt kan fremtrylle.

 

Find produkt: We-Vibe Wish Klitoris Vibrator kan købes hos Sinful.dk lige her!

Med en klitorisvibrator med i sengen vil din kvinde få stimuleret både de ind- og udvendige klitorisnerver, så hun vil få endnu dybere og vildere orgasmer. Vibratoren er vandtæt, og derfor kan den også komme med ud i badet efterfølgende.

3. Med krydsede ben

En af de bedste variationer af missionæren fungerer ved, at du som mand står på dine knæ, mens din kæreste ligger foran dig. Hun løfter sine ben lige op, og hviler dem mod din overkrop.

Hvis hun venter med at krydse sine ben, til efter du er inde i hende, vil det skabe fantastisk friktion.

4. Tag ”C.A.T.” i brug

”Coital Alignment Technique”, bedre kendt som ”C.A.T.”, er navnet på en teknik, der ifølge et studie af Journal of Sex and Marital øger din kvindens mulighed for orgasme med 56%.

Den minder om den traditionelle missionær. Men i stedet for at ligge bryst mod bryst, glider du som mand lidt længere op, og ud mod hendes ene skulder, så du ligger lidt skråt. Søg eventuelt på Google, for at finde mere information om teknikken. Her er der billeder, som illustrerer øvelsen.

På den måde er der mere konstant kontakt mellem din penis og hendes klitoris, hvilket med stor sandsynlighed vil give hende orgasmer.

5. På Kanten

Få din kæreste til at ligge sig på en seng, et bord eller lignende med hofterne helt ude på kanten, mens du står foran hende og selv kan vælge, hvor hendes ben skal placeres. Her kan du eventuelt få hende til at ligge ovenpå en sexpude.

Denne variation byder på en masse frække vinkler i forhold til den kendte missionær.

For at få ekstra stimulation i denne stilling, kan I prøve We-Vibe Unite Par Vibrator, der med sine to kraftfulde motorer både stimulerer hendes G-punkt og klitoris, samt dit skaft og penishoved, når du trænger ind i hende.

Med sådan en vil I få større mulighed for fællesorgasmer, der normalt kan være svære at opnå.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close