Det frække 7. maj 2019

5 måder du får det til at glide bedre

Glidecreme er altid en god ide, når sex skal være mere lækkert for begge parter.
Foto: Shutterstock

Skal dit sexliv virkelig have en over nakken er glidecremethe way to go! Med den flydende smørelse kan alting glide lidt nemmere og gøre det hele meget, meget bedre. Her får du 5 måder, du kan bruge glidecreme på under sex - både med din partner og med dig selv.

1. Brug det med dit sexlegetøj, når du onanerer

Du ved sikkert allerede, at det kan føles helt fantastisk at onanere med sexlegetøj. Prøv så at overveje, hvor lækkert det vil føles med den helt rigtige glidecreme (sponsoreret link)? Ved at tilføje glidecreme til din sololeg får du en helt anden oplevelse. Det eneste du skal være opmærksom på er, at du bruger den rigtige glidecreme til det rigtige sexlegetøj. Vil du være på den sikre side, er en vandbaseret glidecreme som Kaerlig Økologisk Glidecreme (sponsoreret link) et oplagt valg, da det kan bruges til sexlegetøj i silikone, glas, stål og alt der imellem.

2. Kom glidecreme inden i kondomet

Hvis du dyrker sex med kondom, kan du med fordel komme noget glidecreme ind i kondomet. Mange mænd klager nemlig over, at de mister meget af følsomheden, når de bruger kondom. Det kan man nemt komme udenom ved hjælp af glidecreme. Det er ikke særligt meget glidecreme, der skal til - faktisk ikke mere end bare et par enkelte dråber. Vi lover, at det vil føles helt anderledes!

3. Brug det til en fræk massage

Glidecreme kan også sagtens bruges som en del af et frækt forspil. Især hvis I vælger en silikonebaseret glidecreme (sponsoreret link). Den silikonebaserede variant giver en perfekt “smooth” feeling, når hænderne glider let over huden. En lille ekstra bonus er, at I nemt kan gå fra massage til lækker sex, da man kan vælge at slutte massagen af med den mest intime af slagsen, hvor det hele vil glide lidt nemmere.

4. Brug det til analsex

Glidecreme er ikke kun godt til almindeligt samleje. Det er også ren magi, når det kommer til analsex. Det kan godt være, at du synes, at glidecreme er lidt for meget, når det kommer til helt standard samleje, men når det kommer til analsex vil du elske dig selv for at have den helt rigtige anal glidecreme (sponsoreret link) til formålet. Når det kommer til analsex findes der ikke for store mængder af glidecreme, så bare giv den gas!

5. Giv et ekstra pirrende blowjob

Hvis du tit giver en guffer ved du også godt, at det nogen gange kan være svært at producere nok spyt til at få det hele til at glide nemt. Kæberne bliver ømme, og man kan nærmest føles helt tør i munden undervejs. Ved bare at tilføje et par dråber af en glidecreme med smag (sponsoreret link), kan du gøre oplevelsen meget sjovere for jer begge to.

Sponsoreret indhold