5 grunde til du skal elske dine små bryster

Foto: All Over

Startede det allerede i teenmagealderen? Da mange af de andre piger fra klassen fik al opmærksomheden fra drengene, fordi deres bryster nærmest i løbet af en enkelt sommerferie gik fra en størrelse nul til en størrelse KAPOW?

Find frækt lingeri til alle former her

Måske har du lige siden været hemmeligt utilfreds med at tilhøre et af de første bogstaver i alfabetet, når du shopper bh’er, og måske har du endda ønsket at få dem lavet større.

Men faktisk er der masser af grunde til, at du skal elske lige præcis de små, dejlige bryster, du går rundt med.

Find den rigtige bh

Se bare her.

 1. Hvis du er glad for at dyrke sport, så giver det næsten sig selv. De kvinder med kæmpebrysterne, som du nogle gange misunder, har ikke blot ekstra kilo at slæbe rundt på foran, men de er også decideret upraktiske. Tænk bare på, at du har nedsat modstand, når du svømmer, og så skal de ikke presses til ukendelighed under en ubekvem sports-bh, når du skal løbe en tur.
   
 2. Du tiltrækker de rette mænd. I en undersøgelse fra 2013 påviste to psykologer, at mænd, der foretrak kvinder med store bryster, var økonomisk dårligere stillet. Omvendt havde de mænd, der tændte mest på små bryster en god økonomi.
   
 3. Du slipper ligeledes for de allermest sultne og umulige mænd. For en undersøgelse har vist, at mænd, der lige har spist, foretrækker mindre bryster hos en kvinde. Vi behøver vist ikke at gå nærmere ind i baggrunden for lige præcis den information.
   
 4. Mænd, der foretrækker store bryster, glemmer oftere resten af kvinden. De to psykologer fra før gennemførte et andet studie, hvor man konkluderede, at disse mænd i langt højere grad var åbenlyse sexister, objektificerede kvinder og var decideret fjendtlige mod kvinder.
   
 5. Med alderen forsvinder der en del spændstighed over alt på kroppen. Også brysterne. Det betyder, at de to fedtdepoter, der før sad umærkeligt ud i luften som to balloner, falder nedad. I nogle tilfælde så meget, at de nærmest lægger sig på maven. Og selv om dine bryster jo heller ikke bliver fastere med alderen, så kommer du altid til at kunne se, hvilken farve trusser du har på, hvis det nu skulle blive nødvendigt at huske.

Tør du se dette frække sæt med Rhinsten?

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close