Det frække20. januar 2017

Brug håndjern: 5 frække positioner

Håndjern er et af de bedste redskaber overhovedet i soveværelset. Og så er de billige
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/haandjern_1.jpg
 Foto: All Over

Drømmer du om at slippe al kontrol i soveværelset, eller omvendt måske være den, der er i fuld kontrol? Uanset hvad så er håndjern svaret.

Håndjern er en af de meget kendte klassikere inden for sexlegetøj, som bare aldrig går af mode. Det kan endda være, at du allerede har et par liggende i skuffen.

Sammen med Sinful.dk giver vi dig her en guide til, hvordan du kan spice simple sexstillinger op ved at inkorporere håndjern.

Men før vi går i gang, skal du selvfølgelig først have fat i basiselementet, hvis du ikke allerede har det liggende derhjemme. Et par helt almindelige håndjern – og billige, er de endda.

Sådan får du fræk sex med håndjern

1. Den klassiske

Du kan ikke gå galt i byen med en kinky missionær.

Din partner ligger på ryggen med armene over hovedet og hænderne låst sammen med håndjern. Hvis din seng har den rigtige form for hovedgærde, så lås din partner fast til det, ellers vær kreativ.

Den sexstilling vil giver jer ultimativ kropskontakt og ansigt-til-ansigt intimitet, men med et frækt twist.

2. Doggy-style version 2.0

Brug dine håndjern til at låse din kærestes hænder fast bag på ryggen.

Dette giver dig fuld kontrol over din partners arme under doggy-style, men sørg eventuelt for at have en pude foran, som din kæreste kan læne sig mod.

Din partner vil være total underdanig i denne position, hvilket er en perfekt mulighed for at pirre ekstra meget. Prøv at bruge en kilde fjer til at give din partner en sanselig og sensuel oplevelse udover det sædvanlige.

[node:aller-related-content]

3. Hænderne bag anklerne

Din kæreste ligger på maven med ansigtet nedad og hænderne låst sammen med håndjern bag ryggen.

I kan enten nøjes med et sæt håndjern, hvor din kæreste placerer sine hænder bag sine ankler og på den måde låser sig fast i positionen. Eller I kan prøve med et sæt ankeljern til, der nok vil gøre stillingen lidt lettere.

Det er en stilling, der kræver en del fleksibilitet, men vil med garanti være et brag af en oplevelse for både dig og din partner.

4. Den stående

Din kæreste tager hænderne bag på ryggen og bliver låst fast til et dørhåndtag eller anden form for krog i væggen med håndjernene.

Når I står ansigt til ansigt, tager du hendes ene ben op omkring din hofte.

I kan prøve at bruge et øjenbind i den sexstilling for at forstærke følelsen af berøring og gøre det endnu frækkere.

5. Den underdanige

Start ud med at vælge en sexstilling, hvor I har ansigt-til-ansigt kontakt. Derefter låser du din partner fast med hænderne over hovedet, men denne gang låser du også anklerne fast.

I denne sexstilling vil din kæreste være totalt underdanig, og du er i total kontrol. Brug igen et øjenbind og et sæt ørepropper til at lukke ned for de andre sanser og skærpe de resterende.

Ethvert kys eller berøring på din partners krop vil føle endnu mere intenst og skabe en sensationel seksuel oplevelse. God fornøjelse!

Sponsoreret indhold