Det frække21. december 2020

5 frække kæledyr du godt må have i lejligheden

Vi har fundet fem nye venner, som du gerne må have boende derhjemme
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/shutterstock_611510174.jpg
 FOTO: SHUTTERSTOCK.COM

Har du nogensinde boet i en lejlighed? Så ved du godt, at det ikke er alle steder, hvor man må have kæledyr, som hunde, katte, kaniner eller andet.

Nu har vi gjort dig en lille tjeneste og fundet fem (lidt anderledes) kæledyr, som du gerne må have boende hjemme hos dig.

Satisfyer Pro Penguin

https://imgix.seoghoer.dk/satisfyer_pro_penguin_next_generation_klitoris_stimulator.jpg

Har du nogensinde overvejet, hvordan det er at bo sammen med en pingvin? Nu har du chancen med denne prisvindende klitorisstimulator fra Satisfyer, der uden tvivl er et varmere bekendtskab end en ægte pingvin. Den lille pingvinstimulator er genopladelig og vandtæt, så du kan nemt snuppe den med ud i badet til en fræk omgang hygge.

Køb den frække pingvin hos Sinful

Sinful Rabbit Vibrator

https://imgix.seoghoer.dk/sinful_rabbit_vibrator_0.jpg

Nogle kaniner er søde og bor i et bur, men det er ikke sådan en vi skal kigge på her. Denne kanin (rabbit vibrator) er et orgasmefyldt bekendtskab, som hører til i natbordsskuffen. Med tre rækker af kugler, som roterer og masserer skedeindgangen og udvendige kaninører, der vibrerer og stimulerer klitoris, er der lagt op til nogle hede nætter under dynen.

Find din yndlingskanin her

Tailz Pony Tail

https://imgix.seoghoer.dk/tailz_pony_tail_anal_plug.jpg

Det er sjældent, at man kan få plads til en hest i lejligheden - og det er heller ikke lige ligefrem tanken her, men med denne anal plug kan I se frem til et pirrende rollespil. Den lækre plug skal føres op analt og så kan du rigtig nyde synet af din egen hestepige bagfra. Og bare rolig - pluggen bliver, hvor den skal, selv under intense og langvarige rideture.

Bliv klar til dit livs frækkeste ridetur

Bad Kitty

https://imgix.seoghoer.dk/bad_kitty_katte_anal_plug_og_oerer.jpg

Slip din indre mis løs og iklæd dig dette frække sæt med katteører og anal plug. Det vil uden tvivl få din partner til at spinde af fryd, når han ser, hvordan du langsomt kravler hen af gulvet for at forkæle ham på alle fire. Anal pluggen er lavet i fløjsblødt silikone og har en indførbar længde på 9 cm, mens den lange hale måler 37 cm.

Forkæl din partner på alle fire

I Rub My Duckie

https://imgix.seoghoer.dk/i_rub_my_duckie_mini_classic_vibrator.jpg

Hvem siger det er barnligt at have en badeand med i badekaret eller under bruseren? Gå glad i bad med din nye badeand, der i virkeligheden er en effektiv klitorisvibrator, som faktisk kan bruges på alle kroppens mange andre erogene zoner. Anden kan flyde og er sød at have stående fremme. Det uskyldige ydre gør den også til den perfekte værtindegave.

Gør turen i morgenbadet til en fræk leg

Sponsoreret indhold