Det frække16. december 2016

5 frække julegaver til soveværelset

Har du fået de frække julegaver i hus?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/julelingeri.jpg
 Foto: Sinful.dk

Julen er over os. Sæsonen, hvor de fleste par skruer op for hyggen, samværet og romantikken.

En nylig undersøgelse fra Durex viser, at jo mere du anstrenger dig for at forkæle din kæreste henover julen, jo større sandsynlighed har du for at blive belønnet i sengen.

Så hvorfor ikke finde en fræk ting til soveværelset, som I begge kan få glæde af (ikke bare i julen) men hele året rundt?

Sammen med Sinful.dk giver vi dig her et udvalg af 5 frække julegaver til kæresten, der måske kan være årets hit hjemme i privaten.

Top fem frække julegaver til din partner

1. De frække blonder

Det er ingen hemmelighed, at mænd elsker frækt undertøj. Men det gør kvinder også.

Frækt og sensuelt lingeri, kan nemlig være med til at de fleste kvinder folder sig ud, føler sig tilpas og har selvtilliden i top.

Sexet lingeri er derfor den perfekte gave til din kæreste uanset smag og alder. Der findes nemlig et bredt udvalg af typer, farver og former, så du uden tvivl kan finde det helt rette sæt til din partner.

Hvad med at give din kæreste et bundløs blondesæt til at spice jeres jul op?

2. Spil for ”voksne”

Julen handler om at komme hinanden ved, og hvad bedre måde end med et spil, der er designet til at bringe dig og din partner tættere på hinanden emotionelt og seksuelt?

Sexspil kan bruges til at udfordre jeres grænser og lære nyt om hinanden.

Med Discover-your-lover brætspillet kan du opdage nye sider af din kæreste, og så får I samtidig et ekstra frækt forspil.

3. Den elektroniske hjælper

En lille ting, der kan gøre en stor forskel i soveværelset er vibratorer.

Vibratorer kan være med til at tage din kærestes nydelsesoplevelse til nye højder, og selv give dig, som mand, en pirrende oplevelse.

Vibratorer kommer i mange forskellige former og med mange forskellige funktioner. Med et vibrator æg kan I både eksperimentere derhjemme og offentligt, da ægget er så beskedent i størrelse. Måske I skal prøve at medbringe det til en julefrokost?

Men en vibrator kan også være en mere fælles tilføjelse, hvor en klassisk parvibrator fra We-Vibe vil give vibrationer til både manden og kvinden på samme tid.

4. Chokolade hører julen til

Lyder det kedeligt? Så læs videre og bliv overrasket.

Man siger, at chokolade er kvindens bedste ven, så hvad kunne være en bedre gave end at give din kæreste en vaskeægte chokolade udgave af dit helt eget vedhæng?

Det er en sjov og simpel proces, som du kan gøre alene eller sammen med din kæreste.

[node:aller-related-content]

5. Udholdenhed fremfor alt

Når du alligevel skal til at støbe dit vedhæng i chokolade, kan du også gøre noget ekstra, når det kommer til dig selv.

En penisring kan nemlig hjælpe dig som mand til at holde din erektion længere ved at regulere blodtilførslen i penis, og du får desuden lettere ved at kontrollere din udløsning.

Det kan altså blive en ekstra glædelig og nydelsesfuld jul for både dig og din kæreste.

Sponsoreret indhold