Det frække26. november 2019

5 frække apps I er nødt til at prøve

5 frække apps. Lige fra frække spil for par til app-styret sexlegetøj.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/passion_lingerie.jpg
 Foto: MEGA

Skal sexlivet piftes lidt op, eller elsker I bare at spille spil?

Så har vi her på Det Frække fundet fem apps, der gør jeres parforhold ikke så lidt sjovere og frækkere.

Prøv en OhMiBod appstyret klitorisvibrator

5 frække apps I er nødt til at prøve

Dirty Game - Hot Truth or Dare

Her er et af de mest populære frække spil overhovedet. Det kan enten spilles med en flok venner eller med din partner efter et glas vin eller to. Det er dybest set slags ’Sandhed eller konsekvens’, hvor man som deltager eksempelvis får til opgave at lyde, som om man får orgasme eller beskrive sin personlighed i sengen med tre ord.

Der er garanti for masser af morskab, og du får ikke den samme udfordring to gange.

Den fås i App Store

OhMiBod

OhMiBod er et af de mest populære spillere i kombinationen mellem app-verdenen og sexlegetøj og har blandt andet revolutioneret onlinesexindustrien.

Den smarte app kan kombineres med en række forskellige vibratorer, som du kan styre for din partner med enten Bluetooth eller Wi-Fi. Der er fem forskellige måder at styre den på Rhythm, Touch, Tap, Wave og Voice. For eksempel kan ’Tap’ styre vibratoren med små tryk på skærmen, mens ’Wave’ styrer intensiteten alt efter, hvor meget man hælder telefonen til den ene eller den anden side.

Appen kan hentes gratis hos App Store og Google Play

Prøv en OhmiBod Esca2 App-Styret Vibrator Æg her hos Sinful

Desire

Desire er et sjov samling af sexspil, du kan spille med din partner. Der er tusindvis af udfordringer fra databasen, og du akkumulerer point, når du har udført din partners udfordring.

Hvis du samler point nok udløser det nye levels og nye frække udfordringer. Som par kan man naturligvis skrive til hinanden og se, hvilke udfordringer man tidligere har løst.

Kan hentes i App Store og Google Play.

Kindu

Her åbner dig og din partner hver jeres konto, og så fungerer det ellers lidt som Tinder – bare med frække forslag. Der er mere end 100 af slagsen, som du enten kan sige ja, nej eller måske til. Og hvis i matcher, så er det jo bare om at kaste sig ud i det, I begge gerne vil prøve.

Det er en rigtig god app for par, som kan have svært ved at udtrykke seksuelle ønsker, for den anden finder jo ikke ud af, hvad du har sagt ja til, hvis vedkommende ikke også selv har gjort det.

Kan hentes i App Store og Google Play.

iPassion

Her gælder det om at finde sine partners hemmeligheder. De frække af slagsen altså. Den er meget let at bruge, og spørgsmålene er ikke alt for voldsomme.

Det smarte er, at du bliver klogere på din partners drømme og fantasier og forhåbentlig kan være med til at opfylde dem og få dine egne opfyldt.

Kan hentes i App store og Google Play

Sponsoreret indhold