3 tips der tænder din sexlyst

Foto: Shutterstock

1. Mærk dig selv

Et rigtig vigtigt sted at starte er ved en selv. Det er vigtigt, at man ved, hvad det er, der tænder en, hvilke områder man bedst kan lide at blive rørt ved og så videre. Hvis ikke man ved det, kan det være svært at sikre, at ens partner rammer rigtigt hver gang. Den manglende sexlyst kan nemlig sagtens ligge i, at man ikke forventer, at sexen kommer til at være særligt god.

Gør dig selv en tjeneste og udforsk din egen seksualitet, inden du inddrager din partner i det. Prøv eksempelvis at give dig i kast med forskelligt sexlegetøj (sponsoreret link), som du kan bruge til at udforske de mange forskellige erogene zoner på din krop. Så snart du selv ved, hvad det er, der får dig i det helt rigtige humør, er det også meget nemmere at fortælle det videre til din partner.

2. Tag legen ud af soveværelset

Sex er noget mange forbinder udelukkende med tid sammen i soveværelset. Men sandheden er, at sex kan være så meget mere end det. Prøv derfor at tage legen ud af soveværelset. Det kan være, at I skal bruge mere tid på at give hinanden kys og kærtegn, når I bevæger jer rundt i løbet af dagen.

Det kan også være, at I skal prøve at sende en fræk besked til hinanden om, at man glæder sig til at se den anden senere. Måske I endda kommer så langt, at I kan tage jeres leg med ud i offentligheden? I så fald kan en trussevibrator være det perfekte valg. Med sådan en kan I lege ude i det fri, helt uden at nogen ved, hvad det er, I har gang i.

Lige nu kan du endda få en lækker trussevibrator med et sæt frække blondetrusser hos Sinful for kun 249,- (sponsoreret link).

3. Sæt sex i kalenderen

Der er mange, der oplever den manglende sexlyst, fordi de har for travlt i hverdagen. Når først man kommer hjem fra arbejde, skal man ud at købe ind, lave mad, gøre rent, ordne vasketøj og så videre og så videre... Når først dagens pligter er klaret, kan man føle sig helt udmattet og absolut ikke i humør til den helt store omgang lagengymnastik.

Men prøv i stedet at lægge jeres fælles hyggetid ind i kalenderen. På den måde sætter I helt automatisk tid af til, at I skal være intime med hinanden. De fleste vil opleve, at jo oftere de har sex, jo mere får de også lyst til sex. Det handler bare om at komme i gang, og kalenderen er et rigtigt godt sted at starte, da man så automatisk gør sex til en prioritet.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close