3 frække nyheder til kvinder

Der kommer hele tiden nyheder inden for sexlegetøj, men nogle produkter skiller sig bare mere ud end andre. Ligesom tidligere på sommeren, hvor en de første app-styret klitorisstimulatorer kom på markedet - Satisfyer Curvy 2+

Det er dog ikke app-styret sexlegetøj vi har fokus på i denne omgang. Det er derimod et splinternyt dansk brand, som netop har udgivet en moderne og legende kollektion af sexlegetøj til kvinder.

Det nye brand hedder Amaysin, og vi har valgt at kigge nærmere på 3 frække produkter, der med garanti kan tænde en ekstra glød i soveværelset.

Amaysin Klassisk Rabbit Vibrator

Hvis du som kvinde ikke allerede har en rabbit vibrator liggende hjemme i natbordsskuffen, så er det på tide at du kommer i gang. Og så kan du passende starte med en vaskeægte nyhed, der godt kunne ligne en kommende bestseller. Den klassiske rabbit vibrator fra Amaysin er designet til at stimulere kvindens G-punkt, mens de to fleksible kaninører forkæler hele klitorisområdet med sine 10 forskellige vibrationsmønstre.

Forkæl dig selv eller din partner

Amaysin Love Vibrator Æg Opladelig og Fjernbetjent

Mangler du og din partner inspiration til frække parlege? Dette opladelige vibratoræg stimulerer kvindens indre ved hjælp af 20 rumlende vibrationsmønstre, som partneren kontrollerer via den medfølgende fjernbetjening. Fordelen ved et fjernbetjent vibratoræg er, at I ikke er tvunget til at blive hjemme i soveværelset. I kan godt bevæge jer ud på pirrende eventyr, hvor legen kan foregå på en café, en restaurant eller måske endda en tur i biografen.Bliv klar til de frækkeste parlege

 

Amaysin Silikone Analkæde

Denne nyhed er en blød og fleksibel analkæde med 5 kugler i varierende størrelser. Du kan indføre en kugle af gangen, i dit helt eget tempo, så du nemt tilpasse oplevelsen til dit niveau. Vil du have den helt optimale oplevelse, så prøv at trække kæden langsomt ud, når du når klimaks. Så vil du opleve en skøn bølge af ekstra intens nydelse, der ikke kan sammenlignes med noget andet. En analkæde er perfekt til både solo- og parlege, ligesom den både kan nydes af kvinder og mænd.

Kom godt i gang med anal stimulering

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close