Betting31. oktober 2016

Onsdagslotto: Her er de største vinderchancer

Har du tænkt dig at spille onsdagslotto, bør du måske overveje, hvor du køber din kupon. Der tegner sig nemlig et tydeligt billeder iblandt det sidste års vindere.
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/lotto-kugler.jpg
 Foto: Søren Wesseltoft

På onsdag trækkes der lod om hele 14 mio. kroner, som man kan bruge til at forsøde den hastigt nærmende juletid. For at få fat i den store gevinst, er det dog nødvendigt, at man spiller først.

Derfor har vi bedt Danske Spil om at oplyse, hvor i landet det sidste års vindere af onsdagslotto befinder sig. På den måde kan du vurdere, om du bor i den heldigste del af landet, eller om du skal suse til en anden by for at købe din kupon.

For at overskueliggøre landets lottovindere, har Danske Spil oprettet et interaktivt kort, der fortæller, hvor i landet der er vundet hvilke gevinster siden 1989. Her kan man blandt andet se, at Bornholmerne ikke har haft meget held i sprøjten, da der kun er blevet vundet en milliongevinst på Bornholm to gange - i 1998 og 2007.

Anderledes ser det dog ud med København, der dominerer heftigt med milliongevinster siden 1989.

Kigger man derimod på tallene for de seneste 12 måneder, kan Danske Spil oplyse, at vinderne hovedsageligt befinder sig i Odense-området og på Lolland. Sidder man derfor i Odense eller på Lolland og overvejer, om der skal bruges lidt penge på en lottokupon i denne uge, kan der være gode chancer for, at tallene falder til din fordel.

De seneste 12 måneder har hele 18 mennesker vundet over en million på onsdagslotto, og størstedelen har boet på Sjælland.

Den største gevinst i år blev vundet i nærheden af Vejle og lå på svimlende 140.358.416 kroner, og gevinsten blev vundet den 17. august.

De seneste 12 måneder er der over 60 personer, der har kunne lune sig med gevinster over de 100.000 kroner oplyser Danske Spil. Flere af dem er fra hovedstadsområdet. Sjællænderne har altså gode chancer for at nappe en betydelig gevinst på onsdag.

Har du en overvældende følelse af held og ikke kan vente med at spille til på onsdag, kan du altid besøge Unibet og SE og HØRs casino, hvor der kan spilles døgnet rundt.

Artiklen er lavet i samarbejde med Unibet.

Sponsoreret indhold