Betting 6. februar 2017

Annonce: 8 råd - sådan bliver du bedre til Blackjack

Vil du nå længere end til begynderniveauet, så læs med her
Foto: All Over

Blackjack er sammen med roulette ikke blot et af de allermest populære spil på casinoet i Las Vegas, men også online. Spillet er ved første øjekast ualmindeligt enkelt, men som med næsten alt andet i gamblingverdenen er der måder, du kan blive bedre på.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

De fleste spillere når aldrig længere end begynderniveauet, men det har vi sat os for at lave om på. Således følger her en række råd, der klæder dig bedre på, næste gang du prøver kræfter med Online Blackjack.

Det vil i sidste ende give dig flere og højere gevinster.

Spil Online Blackjack her

Husk først og fremmest på, at der med hver hånd følger en gennemsnitgevinst eller et gennemsnitstab. Hvis du for eksempel står eller dobler op med en hård 2+’er mod dealeren, der har en sekser, vil der være en meget lav udbetaling i forhold til at stå.
Eliminer alle fejle med en stor margen og arbejd hårdt på at minimere fejl med små margener.
Du skal vide, hvornår du skal slå til, og hvornår du skal stå, når dealeren har svage kort, og du har en hånd på 12 eller derover. Lav dine egne huskeregler.
Hold øje med de mindre margener, når du har en blød sum mod dealerens svage hånd, så du ved, om du skal hitte eller fordoble for at får fortjeneste. Lav egne regler baseret på dealerens kort samt din egen sum og beslut på det grundlag, om du skal hitte eller fordoble.
Print en snydeark ud med farvekoder og lær det udenad eller læg det ved siden af dig, når du spiller. Det giver dig en fordel, uanset hvilken situation der opstår i spillet. Udnyt at du kan sidde derhjemme og være topforberedt. FIND SNYDEARK HER.
Start med at mestre klassisk blackjack, før du kaster dig ud i mere eksotiske varianter. I hvert fald hvis du ikke er et matematisk geni.
Opdel esser og ottere når det er tilladt. Undgå at splitte kort med en værdi af 10, hvilket jo er billedkortene og 10’erne. Husk at to af disse kort sammen giver 20 og er en særdeles stærk hånd.
Dobl op når du har en hånd på 11. Også hvis dealeren har en hånd på ni eller derunder er det klogt at doble, hvis du har en hånd på 10. Husk at knap 30 procent af kortene har en værdi af 10, hvilket betyder, at du har næsten en tredjedels chance for at ramme 20 eller 21, når du har en hånd med 10 eller 11. Her skal du doble op, fordi du har fordelen.

Læs grundreglerne i Blackjack her

Artiklen er skrevet i samarbejde med Unibet

Sponsoreret indhold