Annoncer
1. januar 2015

Annonce: Vind rejsegavekort på 10.000 kr. til Cypern

Lavvandede strande, turkisfarvet vand og 340 soldage om året. Men også børneklubber, prisbelønnede eventyr- og vandparker og en venlig og gæstfri befolkning. Åh, Cypern - vi er på vej! Og du kan vinde et gavekort på 10.000 til Cypern lige her
Annonce - klik her for at kontakte annonceafdelingen

Middelhavsøen Cypern har længe været et populært rejsemål for børnefamilier. Og det er ikke så mærkeligt. For her findes alt, hvad en dejlig middelhavsperle kan byde på i form af lavvandede strande og små paradisbugter. Cypern byder også på en række sjove aktiviteter for både små og store.

3 ting, I skal prøve på Cypern:

PafosZoo: En af verdens største private fuglesamlinger med bl.a. eksotiske papegøjer, flamingoer, svaner, strudse, rovfugle og ugler. Blandt dyrene finder man zebraer, giraffer, gazeller, tigre og flere abearter. Der er også et mini-zoo i området, hvor børn kan klappe dyrene, samt et teater med meget velansete dyreshows.

Paliatsos Lunapark: Et tivoli for små og store børn placeret centralt i Agia Napa. Her findes alt fra gokarts og hyggelige karruseller til de nervepirrende Booster og Sling-Shot forlystelser.

Vandparker: Water World i Agia Napa er af CNN blevet peget på som en af verdens tolv bedste. Her findes blandt andet vandrutsjebanen "Drop to Atlantis", der garanteret giver børnene en oplevelse, de vil tale om længe efter feriens ende. Også Fasouri Watermania lige uden for Lemesos og Aphrodite Waterpark med Europas største rafting-forlystelse for familier er et besøg værd.

Star Tour, Spies og Århus Charter tilbyder pakkerejser til Cypern.

SE MERE på visitcyprus.com

Deltag i konkurrencen herunder indtil den 8. januar. Du skal være 18 år for at deltage. Præmien er personligt og kan ikke byttes til kontanter. Gavekortet kan anvendes som betaling for en rejse til Cypern med Star Tour, Spies eller Aarhus Charter i 2016. Vinderen får direkte besked.