Annoncer28. oktober 2019

SPOTDEAL: Skønt landhotel nær Flensborg

Lige nu kan du få et ophold på Angler Hof Landgasthotel i naturskønne Slesvig-Holsten til SPOTpris 998 kr. for 2 personer via SPOTdeal.dk (normalpris 1.850 kr.).
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/angler_hof_landgasthotel.jpg
 (Foto: Angler Hof Landgasthotel)

En halv times tid fra den dansk-tyske grænse ligger Angler Hof Landgasthotel. Hotellet ligger i den lille landsby Sønder Brarup, og er et perfekt udgangspunkt for en miniferie i den nordligste af de tyske delstater, Slesvig-Holsten.

Bestil dit ophold for 2 på Angler Hof Landgasthotel til SPOTpris i dag

Slesvig-Holstens historiske bånd til Danmark er stadig tydelige. Om din interesse er vikingernes handelsveje, eller den hårde skæbne, det danske mindretal måtte lide, findes her minder og museer der gør historien levende og vedkommende.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/angler_hof_landgasthotel_3.jpg
 (Foto: Angler Hof Landgasthotel)

(Foto: Angler Hof Landgasthotel)

Sønder Brarup ligger tæt på Flensborg, Egernførde og Slesvig. I bil er byerne næppe mere end 20 minutter væk. Flensborgs gamle bydel bugner af spændende butikker, og de store shoppingcentre i udkanten af byen har de bedste tilbud fra grænsehandlen.

Med en SPOTdeal kan I nyde et ophold på hotellet til en ekstra god pris – klik her og bestil i dag

Tæt på hotellet går det hele lidt langsommere. Brug tiden til at nyde landskabet. Med den rigtige påklædning, gode vandresko og en rygsæk er det nemt at opleve skønheden i regionen omkring Slien. Gennem mark, skov og eng kommer du til malerisk beliggende landsbyer, og seværdigheder som bl.a. Vikingemuseum Hedeby. Alt efter årstiden er der et rigt fugle- og dyreliv. Så husk kikkerten.

Efter dagens oplevelser kan du slappe af på Angler Hof Landgasthotel. Maden er solid og velsmagende, der er et fint udvalg af vine til fornuftige priser, og efter en god nats søvn kan du glæde dig til en stor morgenmadsbuffet. En hyggelig aften på hotellet kan forresten gøres ekstra spændende med et besøg på hotellets egen keglebane. Gode minder, lavet på kegler og lokal øl fra hanen, glemmer man ikke med det samme.

​Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/angler_hof_landgasthotel_2.jpg
 (Foto: Angler Hof Landgasthotel)

(Foto: Angler Hof Landgasthotel)

Opholdet, som du kan købe på spotdeal.dk, er for 2 personer og inkluderer:

• 2 overnatninger • Velkomsdrink • 2-retters middag på ankomstdagen • Morgenbuffet begge dage.

SPOTpris 998 kr. for 2 personer. Normalpris 1.850 kr. Spar 46 %.

SPOTpris: 998 kr. for 2 personer. Normalpris: 1.850 kr. – Du sparer 46 %

Køb senest 12. november på SPOTdeal.dk

Sponsoreret indhold