SPOTDEAL: Oplev Lods-Kroen og Sydsjællands idyl

(Foto: Lods-Kroen)

Lods-Kroen ligger helt ned til den hyggelige havn i Bisserup, hvor man kan mærke roen og nyde stemningen. Lige nu kan du spare 68 % på et ophold via SPOTdeal.dk.

Der fiskes stadig fra havnen, og i sommerhalvåret er marinaen velbesøgt af lystsejlere fra ind- og udland. Udsigten over Smålandsfarvandet er smuk, og skovene over Holsteinborg er et idyllisk billede af det dejligste Danmark.

Lods-Kroen er et familieforetagende med Pia Løvensten og hendes 2 børn i spidsen. Sammen med den øvrige stab af dygtige medarbejdere drives Lodskroen som et uformelt sted med masser af nærhed og hygge.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Et ophold på Lods-Kroen byder på ekstraordinære smagsoplevelser. (Foto: Lods-Kroen)

Sønnen Sebastian er uddannet kok, med medalje og præmie for ekstraordinær kreativitet. Sebastian er toneangivende omkring kroens madstil, der er en kombination af det traditionelle og det nye internationale køkken.

Datteren Sacha er kroens ansigt udadtil, og som en del af tjenerstaben sørger hun for kroens høje serviceniveau.

Artiklen fortsætter under billedet ...

I restauranten er stemningen hyggelig og uformel. Og betjeningen noget helt særligt. Altid med et smil på læben og masser af engagement. (Foto: Lods-Kroen)

Et ophold på Lods-Kroen er en perfekt kombination af dejlig mad, god betjening og velindrettede værelser. Brug de muligheder den skønne natur giver for vandreture, fuglekig, badning og udflugter i området. Eller sid bare på Lods-Kroens terrasse og nyd freden og roen.

Et ophold på lods-kroen inkluderer:

• 1 overnatning i dobbeltværelse
• 3-retters middag el. buffet efter køkkenchefens valg (menuen kan nogle dage være udskiftet med buffet)
• Fri vin, øl og vand under middagen
• Morgenmad
• Kaffe og te på værelset

*miljøtillæg skal betales

Læs meget mere her.

Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close