Spar op til 25% på Disney+: Snart kan du streame 531 nye film og serier

Foto: MEGA

Mange forbinder navnet Disney med tegnefilm og anden underholdning til børn. Men faktisk har det hæderkronede tegnefilmstudie udviklet sig til én af klodens største underholdningsgiganter. Og det bliver der sat en tyk streg under den 23. februar, hvor der kommer intet mindre end 531 nye film og tv-serier for voksne på Disney+.

Spar 25%: Køb et årsabonnement på Disney+ inden 23. februar og undgå prisstigning det første år 

Mange af dem har været på andre streamingtjenester tidligere, men nu bliver de samlet på Disney+ under brandet Star. Og der er i den grad noget at glæde sig til. Vi har fremhævet noget af det nye indhold her. 

Nogle af de nye serier på Disney+:

- 24 timer
- American Dad 
- Bones
- Castle
- Criminal Minds
- Desperate Housewives
- Family Guy
- Glee
- Greys hvide verden 
- How I Met Your Mother
- Modern Family
- Prison Break

Nogle af de nye film på Disney+

- High Fidelity
- The Best Exotic Marigold Hotel
- Borat
- Dead Pool
- Dead Pool 2
- Die Hard-serien 
- X-Files-serien 

Og det er bare starten! Der kommer løbende meget mere til Disney+. Her er lidt mere om noget af det, du kan glæde dig til:

Castle

Krimiforfatteren Richard Castle får, takket være sit venskab med borgmesteren, lov til at følge den dygtige drabsefterforsker Kate Beckett. Ved første øjekast kan Castle ligne endnu en af de krimiserier, der findes i metermål, men den er meget mere end det. Mellem de almindelige sager får vi nemlig også lov til at følge hovedpersonernes privatliv, der gemmer på smertefulde hemmeligheder. I løbet af otte sæsoner fik serien en meget trofast fanskare. 

Desperate Housewives

Wisteria Lane ligner et søvnigt forstadskvarter, men når man kradser lidt i overfladen vælter det ud med skeletter, skandaler og det, der er værre. Ingen af de tilsyneladende helt gennemsnitlige beboere på vejen er præcis, hvem og hvad de giver sig ud for. En serie hvor det er svært at regne næste plot-twist ud. 

Modern Family 

Hvis du synes, din familie er pinlig, har du ikke mødt den moderne familie endnu. Den noget specielle familiesammensætning fører igen og igen til pinlige situationer, der bestemt ikke bliver bedre af, at alle er meget stædige. Og som alle andre gode komedieserier prikker den gang på gang til noget, vi kan genkende fra vores eget liv. Det er pinligt, kærligt, tankevækkende og ikke mindst virkelig sjovt!

Prison Break 

Michaels bror sidder på dødsgangen for en forbrydelse, han ikke har begået. Tiden er knap, hvis den opfindsomme Michael vil nå at redde ham. Den eneste udvej er at få tatoveret en udførlig flugtplan på kroppen, og så blive indsat i samme fængsel som broren. Men planen går ikke helt som planlagt. 

Stream det hele på Disney+: Køb et årsabonnement før 23. februar og spar 25%

 
Udvalgt til dig
Fra forsiden
Close