Annoncer
26. august 2021

Så skal der binges: Disse 5 serier skal du se

Efteråret byder på flere gode serier, så det kan næsten kun gå for langsomt med at komme i gang.
ANNONCE
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/primaer-sh_2200.jpg
 Foto: Amazon Prime Video PR

Annonce for Amazon Prime Video

https://imgix.seoghoer.dk/amazon_prime_video_logo_emerging_market_pitch_550ny.jpg

Mens vejret bliver dårligere, bliver serierne heldigvis bedre. Hvis du ikke ved, hvad du skal sætte på, når du smækker benene op efter en lang dag, så får du her fem bud på gode serier, du kan streame hen over efteråret.

https://imgix.seoghoer.dk/nine-perfect-strangers_550.jpg

Nine Perfect Strangers

Ubehaget og spændingen sniger sig langsom ind på én, når man begynder at se den nye serie ”Nine Perfect Strangers” af David E. Kelley.

I serien spiller Nicole Kidman hovedrollen Masha, der ejer et wellnessresort. Til resortet har hun inviteret ni personer, der alle ønsker at blive en bedre udgave af sig selv, og som er villige til at give sig fuldstændig hen til Masha og hendes alternative behandling.

Men noget tyder på, at de ikke har været helt klar over, hvad de har skrevet sig op til. Eller hvorfor netop de er blevet udvalgt til opholdet. Det skal nemlig vise sig, at de ni personer i virkeligheden er helt ”perfekte” til Mashas formål …

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

Se traileren her:

https://imgix.seoghoer.dk/underground2_550.jpg

Underground Railroad

Med både “Moonlight” og “If Beale Street Could Talk” på CV’et er der høje forventninger til Berry Jenkins, der denne gang har skabt serien ”Underground Railroad”.

Kender du hans tidligere værker, ved du også, at det ikke just er opmuntrende at se på. Tværtimod er det hårdt. Men godt.

”Underground Railroad” handler om pigen Cora, der er slave i den sydlige del af USA. Heldigvis lykkes det hende at flygte, men ulykken slutter bestemt ikke her. Mens Cora transporteres fra sted til sted med en underjordisk jernbane, er hun nemlig vidne til utallige gruopvækkende situationer og scenarier. Hvert stop er et nyt indblik i de hvides forfærdelige – og forskellige – måder at behandle sorte på gennem USA’s historie. Dette er helt klart serien til dig, der gerne vil bevæges.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

https://imgix.seoghoer.dk/wheel-of-time_550.jpg

Wheel of Time

Der er godt nyt til alle Game of Thrones-fans! En lignende fantasy-serie er nemlig på trapperne.

”Wheel of Time” er baseret på bogserien af Robert Jordan, der er en af de bedst sælgende fantasy-serier. Den indeholder hele 15 bind – altså kan vi godt forvente mange timers underholdning i det fiktive univers.

Serien foregår i en tid, der teknisk set er fremtiden; men tiden i ”Wheel of Time” er ikke helt, som vi kender den. Den er nemlig ikke lineær, men cyklisk – og derfor ligner fremtiden mest af alt noget fra Middelalderen. I dette fremtidige og magiske univers møder vi Moiraine, der – som i enhver god fantasyfortælling – skal ud på noget af en rejse.

Det er ikke meget, vi ved om serien endnu. Men noget tyder på, at vi godt kan glæde os …

Serien får premiere på Amazon Prime Video til november.

https://imgix.seoghoer.dk/fleabag-2_20181001_d29_ep01_0045r_rgb_550.jpg

Fleabag

Har du endnu ikke stiftet bekendtskab med den prisvindende serie, ”Fleabag”, så gør dig selv den tjeneste at se den!

Det er Phoebe Waller-Bridge, som også producerede ”Killing Eve”, der både står bag og selv spiller hovedrollen som Fleabag; en smuk, sexfikseret og kaotisk ung kvinde, som driver en fiasko af en café i London.

På overfladen fremstår Fleabag som en, der tager let på tingene, men man finder snart ud af, at hun har sit at kæmpe med – blandt andet en kontrolfreak af en søster, en meget usympatisk stedmor (spillet af Olivia Colman fra ”The Crown”) og et specielt forhold til en præst.

”Fleabag” er fangende og underholdende fra første sekund, især fordi Waller-Bridge bliver ved med at dreje hovedet og tale direkte til kameraet – og dermed bryder det, man inden for teaterverdenen kalder den ”fjerde væg”. Det er en serie for dig, der vil opsluges og underholdes, og som ikke bliver skræmt af tåkrummende situationer.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

https://imgix.seoghoer.dk/modern-love_550.jpg

Modern Love

Kan du ikke få nok af romantik, så er ”Modern Love” lige serien for dig. Serien er skrevet af John Carney og inspireret af New York Times’ nu 17 år gamle klumme af samme navn, der uge for uge skildrer en ny kærlighedshistorie.

Derfor er der også kærlighedshistorier nok til masser af timers godt tv. Serien er fortællingen om ”den moderne kærlighed” med alt, den har at byde på af udfordringer, dilemmaer og smukke øjeblikke.

Hvert afsnit fortæller en ny historie, så det er nærmest som at se romantiske film på stribe. Både sæson 1 og sæson 2 er spækket af stjerneskuespillere, så du kan godt glæde dig.

Serien kan streames nu på Amazon Prime Video.

Få sikret efterårets underholdning

Amazon Prime Video er en online streamingtjeneste, der tilbyder et bredt udvalg af underholdning. Her kan du få eksklusiv adgang til Amazon Originals samt andre populære film, serier og sportsbegivenheder. Tjenesten er tilgængelig på hundredevis af enheder, og du kan downloade titler, så du kan se dem, når det passer dig – også offline. Amazon Prime Video koster 45 kr. pr. måned. Se mere, eller start din gratis prøveperiode lige her