Annoncer
18. august 2017

Månedens fif: Tjen penge, når du netshopper

Her kommer et lille fif (eller faktisk et ret stort fif) til alle os, der godt kan lide at shoppe løs på nettet, når vi skal spare penge på lækre nye trends. Har du hørt om danske Eovendo?
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/image002.jpg

Vi hopper på nettet for at shoppe tøj, bolig, oplevelser og alt muligt andet, og selvom, der er mange penge at spare, kan det være en dyr vane i længden.

Derfor elsker vi at opdage et sted, hvor vi faktisk tjener penge på vores shopping. Et lille shoppe-fif, vi selvfølgelig gerne deler med dig.

Hos danske Eovendo.com, optjener du nemlig, som medlem, penge og gavekort, hver gang du shopper i en af de mange tilknyttede netbutikker - og så er det endda gratis at være medlem.

Shopper du mere, tjener du mere

Ja, tro det eller ej, men hver eneste gang du klikker dig ind på en netbutik, via din Eovendo-profil, modtager du automatisk en kontant bonus for alle dine køb. Shop f.eks. hos Asos.com, Stylepit.dk, TheBodyShop.dk., Nicehair.dk og hundredvis af andre butikker.

Så hvis du ikke har prøvet Eovendo.com endnu, vil vi sige, at det er på tide. Der er allerede over 270.000 medlemmer, der optjener penge via sitet, når de shopper på nettet.

Sådan gør du:

  • Opret en gratis brugerprofil
  • Shop rundt via kategorierne, prøv. f.eks. ”Mode & Skønhed”, Nemt & Gratis” og ”Bolig & Økonomi”.

Lidt om Eovendo.com

Eovendo er en gratis medlemsportal, der gennem aftaler med en lang række netshops, modtager annoncepenge, som de deler med medlemmerne, hver gang de shopper hos deres annoncørerne.

Du kan også finde rabatkuponer og gratis vareprøver, samt optjene penge ved at besvare spørgeskemaer og meget mere. Eovendo.com er en del af Lars Larsen Group.