Annoncer
22. januar 2021

Kniber det med tiden? Her er de tre bedste måltidskasser

Slip for de daglige indkøb og få nem og sund mad lige til døren. Her er de bedste måltidskasser.
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ipurestockxfour837352.jpg
 Foto: MEGA

I en hverdag med hjemmeskole, arbejde og coronatræthed er det ikke nemt at finde overskud til den daglige madlavning. Heldigvis behøver du ikke stå i en supermarkedskø for, at familien kan få sund og lækker aftensmad.

Du kan nemlig få leveret det hele til døren: råvarer og nemme opskrifter, der forvandler den stressede madlavning til et hyggeligt familieprojekt. Og det er nok billigere, end du tror.

Herunder får du et overblik over Danmarks mest populære måltidskasser:

Design selv menuen

Med måltidskasser fra RetNemt skal du ikke længere bekymre dig om menuen. Du vælger bare, hvor mange gange om ugen, der skal leveres mad til, hvor mange personer I er, så bliver der sørget for resten. Hver måltidskasse og antallet af personer kan ændres fra uge til uge. Der medfølger altid lette og udførlige opskrifter, så resultatet bliver godt hver gang. Skal der være flere økologiske retter? Intet problem. Du kan selv sammensætte måltidskasserne, som du vil.

"Vi er super glade for disse måltidskasser. Det er såå nemt, lækkert og varieret. Der er heller ingen problemer med at ændre retterne." - Tanja Kaastrup Knudsen.

Artiklen fortsætter under billedet

“Vi synes faktisk at måltidskasserne fra RetNemt er ret geniale. God kvalitet på råvarer. Vi nyder at få inspiration til nye spændende retter ind vi vores hverdag, vi fortsætter i hvert fald som kunder.” - Lene Espe Hedin.

Lige nu sparer du 20% på de første to måltidskasser - det er en samlet besparelse på op til 566 kr.

Sammensæt din måltidskasse helt uforpligtende her.

De friske råvarer

Hellofresh er måltidskasser med fokus på råvarer og klima. Du kan vælge mellem de fire grundkasser: klassisk, familievenligt, vegetarisk og hurtigt. Derfra kan du selvfølgelig tilpasse dem yderligere. Vælg mellem 14 inspirerende opskrifter hver uge - uden binding.

Artiklen fortsætter under billedet

“Stort udvalg af forskellige retter, der kan skiftes ud, så man har mulighed for at sammensætte kassen lige efter familiens smag” - Anja.

“Vil helt klart anbefale det til alle, der vil prøve noget nyt og anderledes og bedst af alt = mad der SMAGER af noget”! - Elisabeth.

Fra 43,50 kr. per portion: Se alle mulighederne her.

Kokken har gjort arbejdet

Ville du ønske, at du havde en kok til at klare madlavningen? Det ønske går næsten i opfyldelse med måltidskasser fra Kokkens Hverdagsmad. Du vælger og tilpasser din måltidskasse, og så går kokkene i gang med arbejdet. Det betyder, at du og familien bare skal følge de enkle instruktioner om hvordan maden skal tilberedes - og så er aftensmaden klar på 20 min.

Artiklen fortsætter under billedet

“Lækker mad. Super nemt og hurtig i en travl hverdag. Meget lidt opvask. Kanon måltidskasse!” - Lasse.

“Vi har nu brugt Kokkens Hverdagsmad i en måneds tid, og det er super lækker mad. Desuden er det virkelig nemt at tilberede/anrette. Vi bliver helt bestemt ved med at være abonnent, da det gør en stor forskel i vores hverdag.” - Anita.

Få 20% rabat på din første levering med Kokkens hverdagsmad her.