Annoncer
25. marts 2022

Hvis uheldet er ude: Denne bil er den sikreste i sin klasse

En af danskernes favoritbiler er blevet kåret til den sikreste i sin klasse, så nu er der endnu en grund til at kigge nærmere på den.
af Annonce for Nissan
https://imgix.seoghoer.dk/1_85.jpg

Annonce for Nissan

https://imgix.seoghoer.dk/nissan-brand-logo-rgb-jpg-004.jpg

Der kører 35.000 af dem på de danske veje, og i 2019 var det den mest solgte bil i Danmark. Vi taler selvfølgelig om Nissan Qashqai.

I 2021 fik den populære bil sig en opgradering, og tredje generation af Qashqai lader allerede nu til at have stort potentiale. Det blev især slået fast, efter den fik topscore i den seneste sikkerhedsrating fra European New Car Assessment Programme (forkortet Euro NCAP): 5 ud af 5 stjerner.

Bedst i klassen

Euro NCAP er en uafhængig organisation, som tester sikkerheden af nye biler efter en række opstillede kriterier, der rummer alt fra lane assist til typerne af airbags og passagerernes udsathed ved ulykker. Den nye Qashqai opnåede en score på 91 i sikkerhed for børn og voksne, hvilket placerede den som den sikreste bil i Small Off-Road klassen.

– Vi er rigtig stolte over de her resultater, udtaler Ann Strøby, der er kommunikationschef hos Nissan Danmark.

– Jeg synes virkelig, det er anerkendelsesværdigt, at Nissan fokuserer så meget på sikkerhed og på at have gode sikkerhedssystemer. Og i øvrigt på at have dem som standard i den billigste udgave af bilerne også. Nogle steder skal du jo tilkøbe flere af sikkerhedssystemerne, men hos Nissan er det standard i alle bilerne.

Uanset om du køber den billigste model, Visia, eller den dyreste, Tekna+, er du altså sikker på, at sikkerheden er i top, når du anskaffer dig en ny Nissan Qashqai.

Høj score på børnesikkerhed

Har du børn, er der også godt nyt på sikkerhedsfronten: I Euro NCAP-testen scorede Qashqai’en nemlig hele 23,8 ud af 24 point for beskyttelse af børn i bilen og maksimumpoint for montering af børnestole.

Dette er vigtigt for Qashqai’en, som er en populær familiebil:

– Det er jo en forholdsvist stor bil, men uden at være for stor. Du kan sagtens parkere i parkeringskældre og i byerne uden at opleve problemer. Den nye model har også fået mere kabineplads, på trods af at den ikke er blevet meget større udenpå. Pladsen er blevet bedre udnyttet, og dimensionerne er bare ganske enkelt blevet bedre, lyder det fra Ann Strøby som forklaring på bilens popularitet.

– Og så får du meget værdi for pengene. Du får megen af den luksus, som du normalt oplever i dyrere biler, både når det gælder sikkerhed og komfort, uddyber hun.

Også god til camping

Den nye Qashqai er kommet godt fra start. Faktisk har den – udover de gode sikkerhedsresultater – for nylig fået en 2. plads i testen Årets Campingtrækker 2022, udført af Dansk Camping Union.

Testen lagde især vægt på, at bilen med automatisk gearkasse må trække op til hele 1.800 kilo, og at gearkassen er blandt de bedste, der findes.

– Det her er en af mine favoritter. En rigtig solid og pålidelig crossover. Jeg sidder højt bag rattet, her er rigelig plads til familien, og så kører bilen bare stabilt og godt på både lande- og motorvej, udtaler et medlem af juryen om den nye Qashqai.

Komfort i top

– Det her er en rigtig god bil til campingferier af flere grunde, begynder Ann Strøby og uddyber:

– Der er tænkt rigtig meget på komforten, og så er bilen ekstremt rummelig. I kabinen er der plads til, at du kan lægge dine ting, og bagagerummet er også godt indrettet, så du kan have plads til alt dit udstyr. Desuden er der både AUX- og USB-indgange, så alle familiens enheder kan kobles op på bilen, og så er der god cirkulation på bagsædet, så alle kan nyde turen. Der er virkelig tænkt på, at det skal være nemt og behageligt at køre i den nye Qashqai, afslutter hun.

https://imgix.seoghoer.dk/media/article/2_38.jpg
 PR foto for Nissan

Den nye Nissan Qashqai

Den nye Nissan Qashqai er 3. generation af den populære bilmodel og kan prale af en række forskellige features. Bilen har en 1.3 liters benzinmotor med mildhybrid teknologi, enten 140 hk manuelt gear eller 158 hk med Xtronic (trinløst CVT-automatgear). Derudover scorer den rigtig højt på sikkerhed, og blandt vigtigt sikkerhedsudstyr finder du eksempelvis:

  • - Automatisk nødbremse
  • - Vognbaneassistent
  • - Blindvinkelassistent
  • - Træthedsregistrering
  • - Fjernlysassistent
  • - Parkeringssensorer

Bilen kan prøvekøres hos nærmeste Nissan-forhandler. Book en prøvekørsel her!