Annoncer
4. september 2023

Højt eller lavt budget? Her skal du rejse hen til vinter!

Vil du væk i de mørke vintermåneder, så rejs mod sydens sommersol. Vi har samlet 5 steder, du kan tage hen
Annonce for TUI
Vinterferie
Logo

Snart bliver det for alvor mørkt og koldt, og så er det godt at have en fremtidig ferie at varme sig på.

Drømmer du dig også mod varmere himmelstrøg denne vinter, så læs med her, hvor vi har samlet fem forskellige steder, du kan tage hen med TUI – her finder du en rejse for enhver smag og pengepung.

Højt budget

Hvis du vil opleve så meget som muligt på din ferie, og er villig til at smide nogle penge efter det, så er det oplagt at vælge en kombinationsrejse hos TUI. Hvis du kombinerer flere rejsemål på én og samme ferie, kan du bo på forskellige hoteller og opleve flere områder og steder.

Så kan du tage en uge på en lille ø og en uge på fastlandet – eller kombinere rejsen på en helt tredje måde.

Herunder er to forslag til kombinationsrejser hos TUI.

Mexico

1. Mexico

­Mexico er en helt fantastisk rejsedestination, du sjældent vil glemme. Her kan du blandt andet se et af verdens syv vidundere, Kukulkanpyramiden i Chichén Itzá, udforske smukke cenoter (ferskvandshuller) og svømme med havskildpadder.

Foruden alt dette er Mexico en ekstremt smuk og eksotisk destination, der har masser af hvide sandstrande, turkisblåt vand og paradisøer, der bare venter på at blive udforsket.

Derudover kan du selvfølgelig nyde tequila, tacos og temperaturer på omkring 30 grader. Ikke dårligt!

Find din næste rejse til Mexico her.

Thailand

2. Thailand

Thailand oplever stor popularitet for tiden, og det er der en grund til. Landet byder nemlig på både hvide palmestrande, et tropisk klima og så selvfølgelig et ekstremt lækkert køkken.

Her er der masser af muligheder for at få enestående ferieoplevelser – og selv om flyveturen dertil er i den dyre ende, så er det et billigt sted at leve, både i forhold til hotelpriser og priser på mad og oplevelser.

I Thailand kan du se flotte buddhistiske templer og opleve fantastisk natur, som byder op til ture i både jungle og bjerge. Flere steder kan du også snorkle direkte ved stranden og se masser af farverige fisk – en oplevelse, der kan imponere alle vandhunde og eventyrlystne, store som små.

Find rejser til Thailand her.

Med TUI kan du sammensætte din egen unikke rejse

Du kan vælge selv at kombinere fly og hotel, og dermed selv bestemme hvor længe du vil være afsted, vælge en klassisk charterpakkerejse eller bare bestille flybilletter. Og hvis du kun er på udkig efter et hotel, så har TUI tusindvis at vælge imellem verden over. Se mere her.

Lavt budget

Selv om det billigste selvfølgelig er at holde ferie i Danmark, så kan det også lade sig gøre at komme ned i sydens sol uden at skulle slippe alt for mange penge med klassiske charterrejser. Her får du både kortere flyveture og meget for pengene på all inclusive-hoteller.

Charterrejser er perfekte, hvis du bare skal afsted en uge. Du kan bestille en klassisk pakkerejse med TUI, hvor både hotel og fly er inkluderet, eller du kan sammensætte din rejse selv ved enten at købe fly eller hotel gennem TUI. Så bliver rejselængden mere fleksibel, og du kan tage af sted for en weekend eller på en længere tur i 10 dage.

Kap Verde

1. Kap Verde

Drømmer du om varme, men også om en væsentligt kortere flyvetur end til Mexico og Thailand, så er Kap Verde et godt bud på en vinterdestination. Øgruppen ligger ud for Afrikas vestkyst og tilbyder omgivelser, hvor du virkelig kan komme ned i tempo, mens du soler dig på de lange sandstrande.

Skal der lidt mere action på programmet, så er øgruppen især kendt for sine gode muligheder for windsurfing og kitesurfing.

Her kan du finde rejser til Kap Verde.

Egypten

2. Egypten

Med omkring 22 grader byder Egypten virkelig på behagelige temperaturer i vintermånederne. Ikke mindst i vandet, der er omkring 21-23 grader, og som er helt utroligt at snorkle og dykke i.

Egypten byder på smukke koralrev, og vil du gerne lære at dykke, så kunne destinationen her sagtens være stedet.

Trives du bedre til lands, så kan du også tage på ørkensafari eller en tur til Gizu uden for Kairo og se pyramiderne.

Find din næste rejse til Egypten her.

De Kanariske Øer

3. De Kanariske Øer

Drømmer du om en charterferie af den helt klassiske slags, så er det værd at aflægge et besøg hos De Kanariske Øer. Her kan du holde ferie på Gran Canaria, Lanzarote, Tenerife, Fuerteventura eller en af de andre dejlige øer uden for den afrikanske vestkyst.

Slap af på dit all inclusive-hotel, og nyd aftenen på restaurant med familien. Intet siger familieferie og vinterferie som De Kanariske Øer!

Find flere rejser til De Kanariske Øer her.