Annoncer
20. september 2016

Vind med Vordingborg Køkkenet: Her er de 5 finalister

Disse fem finalister skal kæmpe om et splinternyt drømmekøkken fra Vordingborg Køkkenet. Stem på din favorit her!
SE og HØR
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/vordingborg-finalister.jpg
 Foto: SE og HØR

I er rigtig mange derude, der gerne vil vinde et nyt køkken!

På SE og HØR-redaktionen modtog vi over 100 kreative, rørende og sjove videoer i forbindelse med konkurrencen, hvor man kan vinde et køkken til 50.000 kroner fra Vordingborg Køkkenet.

Folkene hos Vordingborg Køkkenet er virkelig blevet sat på en hård opgave med at vælge fem finalister ud, men nu er det endelig lykkes.

Her på siden kan du se de fem finalister - og vigtigst af alt kan du stemme på den finalist, som efter din mening fortjener at vinde et splinternyt køkken til 50.000 kroner fra Vordingborg Køkkenet.

Julie Terkelsen og hendes to søstre fra Aalborg drømmer om at give deres mor et nyt køkken. Det køkken, familien har nu, er et levn fra 80'erne.

- Vi synes, hun fortjener et nyt køkken at lave livretter i, fortæller de tre søstre.

I Veksø på Sjælland har Morten Jensens ekskone nomineret sin eksmand til at få et nyt køkken. For ni år siden fik han en blodprop i lungen og fik hjertestop. Efter et år i koma vågnede han med en hjerneskade. Morten Jensen elsker stadig at lave mad, men invalidepensionen rækker desværre ikke til et nyt køkken.

Katrine Aaskov, der bor i Søborg, har heller ikke et køkken, der fungerer optimalt. Når hun skal lave mad, må hun åbne vinduet, for der er nemlig ingen emhætte. En anden ting, der til gengæld ikke kan åbnes, er fryseren - der er nemlig en dørkarm i vejen!

Søstrene Mai og Lin Johansen fra Bylderup i Sønderjylland fortæller på "breaking news"-manér, hvor usselt deres mors køkken er. Emhætten er for længst stået af, og de gule køkkenlåger er slidte og triste.

Og så er der Jakob Hove fra Nørrebro i København, hvis køkken mere minder om et pulterkammer end et køkken. Kogepladen står oven på skohylden, og ved siden af står kostene.

Se de fem videoer her på siden, og stem på din favorit! Konkurrencen slutter tirsdag den 27. september klokken 12.

Vil du se de fem finalister i fuld skærm, kan du se dem på Youtube her:

Jakob Hove fra 2200, København N

Mai Johannsen fra 6372, Bylderup

Julie Terkelsen fra 9000, Aalborg

Morten Jensen fra 3670, Veksø

Katrine Aaskov Larsen 2860, Søborg