Annoncer
4. maj 2023

Er du vild med thrillers? Så skal du se disse serier

Vi har fundet serierne til dig, der simpelthen ikke få nok af spænding og action!
Annonce for SkyShowtime
Rabbit hole
 @ 2023 CBS Studios Inc. All Rights Reserved.
https://imgix.seoghoer.dk/2023-05-04/skysho_logo_black.png

Elsker du, når det løber dig koldt ned ad ryggen? Når du frygter for det næste, og når du bliver lamslået gang på gang af handlingens uhyggelige drejning?

Så er der ingen tvivl: Du kan lide thrillers. Kan du også lide serier, så har vi her fundet to inden for thrillergenren, du bør kaste dig over med det samme.

Begge serierne kan streames på SkyShowtime, en ny streamingtjeneste i Danmark, som har indhold fra nogle af verdens førende produktionsselskaber som Universal Studios, Dreamworks, Paramount Pictures og Sky - og alt dette til en stærkt konkurrencedygtig pris på kun 69 kroner om måneden.

https://imgix.seoghoer.dk/2023-04-24/rbh-keyart-2000x1125-1.jpg

Rabbit Hole

’Rabbit Hole’ er serien, der kombinerer action, spionage og thriller. Den handler om John Weir, som arbejder med industrispionage – og som er en mester i bedrag. Men selv en mester kan blive udfordret, og John Weir anklages pludselig for mord som led i et større komplot. Et komplot, som ikke bare er en trussel mod ham selv, men også mod hele demokratiet.

John Weir spilles i serien af Kiefer Sutherland, som bestemt ikke er ny inden for spiongenren – du kender ham blandt andet som Jack Bauer fra ’24 timer’. Serien kommer desuden ind på tematikker som overvågning og big data.

Er du vild med spionfilm og action er her uden tvivl en fængende serie, som du får svært ved at slukke for igen.

Se traileren her:

https://imgix.seoghoer.dk/2023-04-24/yjs-s02-keyart-3840x2160.jpg

Yellowjackets

Den anmelderroste serie ’Yellowjackets’ udkom med sin første sæson i slutningen af 2021, og lige nu ruller sæson 2 over skærmen. Serien handler om et pigefodboldhold, der styrter ned med et fly i en fjerntliggende vildmark og pludselig må kæmpe en kamp for at overleve.

Plottet udspiller sig i en blanding af nutid og fortid, hvor man i fortiden ser pigernes adfærd ændre sig på urovækkende vis, og i nutiden (25 år senere) ser dem kæmpe med følgerne af de brutale valg, de måtte træffe for at overleve i de 19 måneder, de var strandet. Valg, de overlevende havde svoret aldrig at tale om …

'Yellowjackets' er allerede blevet noget af et seriehit, og sæson 1 blev både Emmy-nomineret og anbefalet af selveste Stephen King på Twitter. Du har altså en masse godt i vente, og der er faktisk også blevet godkendt produktionen af en sæson 3!

Se traileren her:

Er du mere til sci-fi?

Så bliver du helt sikkert også glad for at høre, at ’Star Trek: Strange New Worlds’ snart har premiere på sæson 2.

Den 16. juni kan du nemlig streame serien på SkyShowtime. Den nye sæson kommer til at indeholde 10 episoder, så du kan godt glæde dig.

Om SkyShowtime

For første gang nogensinde er det bedste fra verdens førende produktionsselskaber Universal Studios, Dreamworks, Sky, Peacock, Nickelodeon, Showtime, Paramount+ og Paramount Pictures blevet samlet. Det betyder altså, at du får al den bedste underholdning samlet ét sted til én pris – helt uden binding. Det bedste af det hele: Prisen er blot 69 kr. om måneden.

Opret din bruger og stream med det samme – for kun 69 kr. om måneden.