Annoncer5. december 2019

DEAL.DK: Tosomhed tæt ved vandet på Hotel Juelsminde Strand

Nyd et ophold på Hotel Juelsminde Strand med god mad, morgenbuffet og ro til tosomhed. I får det hele til en skarp DEALpris.
Af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/hotel_juelsminde_strand_1.jpg
 (Foto: Hotel Juelsminde Strand)

Sommetider er lykken at tage en pause fra opvasken, tøjvasken, madpakkerne og regningerne og bare være sammen. På Hotel Juelsminde Strand er det lige præcis, hvad I kan gøre, og med denne deal får I det til en pris, der ikke vælter budgettet.

DEALpris: 998 kr. for 2 personer – Normalpris: 2.598 kr. Du sparer 61 %

Hyggelige Hotel Juelsminde Strand ligger ved indkørslen til den herlige havneby Juelsminde, som bl.a. er kendt for sine fortræffelige badestrande.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hotel_juelsminde_strand_2.jpg
 (Foto: DEAL.dk)

Med i prisen følger ud over velkomstdrinks og 4-retters menu også en lækker morgenbuffet. (Foto: Hotel Juelsimnde Strand)

Naturtur eller kulturtur?

Foruden den helt igennem herlige hotelhygge har I rig mulighed for at tage på udflugt i nærområdet. I kan gå en tur ved Juelsminde Havn eller ved en af de fortryllende strande, som ligger i nærheden. I kan også tage på shoppingtur. Juelsmindes charmerende bymidte ligger i gåafstand fra hotellet og byder på masser af spændende butikker.

Artiklen fortsætter under billedet ...

https://imgix.seoghoer.dk/hotel_juelsminde_strand_4.jpg
 (Foto: Hotel Juelsimnde Strand)

På Hotel Juelsminde Strand er der 70 behagelige værelser, alle med eget bad/toilet og udstyret med TV samt gratis trådløst internet. Flere af værelserne har en skøn udsigt ned over byen og ud til Kattegat. (Foto: Hotel Juelsimnde Strand)

Hvis I ønsker at kaste jer ud i kulturen, kan I besøge Frilandsmuseet Glud Museum, Juelsminde Kirke eller de sjælfulde gallerier og kunsthåndværkere, som ligger rundt omkring i byen og omegn.

Opholdet, som du kan købe på her, inkluderer:

• 1 overnatning i minidobbeltværelse • Velkomstdrink inden middagen • 4-retters menu efter køkkenchefens valg • Lækker morgenbuffet

Normalpris: 2.598 kr. Din DEALpris. 998 kr. for 2 personer

Køb senest 24. december på SPOTdeal.dk

Sponsoreret indhold