Annoncer
13. september 2017

Dagens fem bedste tricks til et dejligt sexliv

I en travl hverdag kan det være lidt for nemt at overse sin partner - især når det kommer til nærvær, omsorg og sex. Her er fem nemme tips til at få gang i lagenakrobatikken igen.
af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/kaerestepar_i.jpg

  1. Tal sammen om sex

I har måske et perfekt forhold på overfladen, men når det kommer til lagenaktiviteten, er det noget helt andet.

Forklaringen kan ligge i, at det kan være svært at tale om sex – om hvad man godt kan lide og vil have mere af, og hvad man måske ikke lige er til.

Men hvis I lægger kortene på bordet og er åbne om jeres lyster, kan I nå rigtig langt i jagten på et godt sexliv. For så ved I hvad I kan skrue op for, og hvad I skal holde jer fra – der findes ikke en større ’game stopper’ end at kaste sig ud i noget, som ens partner afskyr.

  1. Undgå dårlig ånde

Undersøgelser viser, at 3 ud af 4 kvinder afskyr at kysse en mand med dårlig ånde – og det gælder sikkert også den anden vej.

Det kan spolere selv det bedste forspil, hvis du har så dårlig ånde, at din partner bliver nødt til at vende hovede bort ved det første kys.

Det er noget af et turn off, og bevidstheden om den ildelugtende ånde kan også sætte en stopper for overhovedet at tage initiativ til sex. SB12 mundskyl indeholder zink og klorhexidin, som giver frisk ånde i 12 timer.

Skyl morgen og aften, så er du klar til kys – og sex – døgnet rundt.

  1. Vær til stede

I en travl hverdag med børn, arbejde, indkøb osv. kan det være svært at slå hovedet fra, når I har sex. Men hvis I tager alle sanser i brug, kan I få hjernen til kun at fokusere på nuet og lukke alt andet ude.

I får magten over hjernen ved at røre og kærtegne hinanden over hele kroppen, ligesom kysset også kan fange din opmærksomhed.

Fokusér på, hvordan hendes tunge føles på dine læber, og hvordan hun smager og dufter. God sex handler om at være til stede i nuet og glemme tid og sted – og det er med garanti noget, I begge to vil have mere af.

  1. Giv hende komplimenter

Kvinder fokusere ofte på det negative, når de ser sig selv i spejlet. Og det kan bremse dem i at give sig hen og nyde et godt samleje.

Som mand kan du hjælpe hende med at rette fokus på de ting, der fungerer – ros hende for hendes flotte lange ben og smukke bryster, og ignorer de måske lidt fyldige lår.

Det vil få hende til at føle sig mere attraktiv og styrke hendes selvværd – og det kommer dig til gode, fordi hun bliver mere afslappet i sengen og får mere lyst til sex.

  1. Kys mere

For mange er kysset blot noget, vi bruger, når vi siger farvel om morgenen.

Men et godt kys kan faktisk tænde op under både dig og din partner – og give endnu bedre sex.

Når vi kysser, udløser vi en masse oxytocin og endorfiner, som påvirker hjernens lystcenter og derfra de nedre regioner. Derudover overfører du, via kysset, det mandlige kønshormon testosteron, som i følge flere studier kan øge kvindens sexlyst.

https://imgix.seoghoer.dk/sb12_white_rgb.jpg
 Foto: SB12