Annoncer
2. juni 2015

Annonce: Pludselig fik jeg en masse ros for mine øjenvipper!

Har du tynde og skrøbelige øjenvipper? Så gør som modebloggeren Lene Orvik, test Swiss Lashes for længere øjenvipper.
Annonce - klik her for at kontakte annonceafdelingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/swisstop1.jpg

Har du tynde og skrøbelige øjenvipper? Alle kvinder vil have længere, stærkere og og mere fyldige vipper. Der findes mange produkter som lover dig alt dette, men fælles for de fleste er at de faktisk slet ikke fungerer.

Nogen bruger vippeforlængere, men dette er dyrt. En behandling kan hurtigt koste flere tusinde kroner, og efter bare nogen få uger må du sætte nye på igen. Problemet er at du ikke får nogen garanti for resultatet, samtidig med at du får en infektionsfare med i købet.

Modebloggeren Lene Orvik har gjort akkurat det samme som dig: Testet mange øjenvippeprodukter uden at finde nogen som fungerer. Indtil nu.

Det tog ikke lang tid førend veninderne begyndte at spørge hvad jeg havde gjort, fortæller hun.

https://imgix.seoghoer.dk/swiss3.jpg
https://imgix.seoghoer.dk/swiss2.jpg

Hvis øjnene er sjælens spejl er vipperne rammen

Lene fra Ålesund er en af Norges mest kendte bloggere med over 50 000 læsere hver dag. Takket være denne position har hun testet mange forskellige produkter. Det gør at hun gørat hun godt hvad som fungerer, og hvad der ikke gør.

Swiss Clinics fantastiske nyhed for øjenvipper hedder Swiss Lashes. I lighed med andre som har prøvet produktet er Lene yderst tilfreds:

– Swiss Lashes øjenevippeserum fungerer 100 procent. Efter nogen få uger fik jeg stadig spørsmål om hvordan jeg havde fået så lange øjenvipper, fortæller hun og fortsætter:

– Jeg har testet mange øjenvippeserum tidligere uden at jeg blev imporneret med nogen af dem. Men dette produkt fungerer fantastisk! Nu vil jeg bare ha længere og længere vipper.

Fyldigere vipper på få uger

Når du bruger Swiss Lashes forvandles ustyrlige og skrøbelige øjenvipper til at blive friske og stærke. Serumet består af en unik sammensætning af vitaminer, proteiner og mineraler, og i løbet af 3-6 uger får du synligt smukkere, længere og tættere vipper. Swiss Lashes er bevist effektiv, den er ikke testet på dyr og består kun af naturlige ingredienser. Du får til og med garanti for resultatet!

En som har oplevet at garantien virker er Kristina Andersen fra Kristiansand. Hun er også modeblogger, og har over 35.000 læsere hver dag. Kristina kan heller ikke få skamrost Swiss Lashes nok:

– Jeg havde glemt at jeg brugte Swiss Lashes, men pludselig fik jeg masse komplimenter for mine vipper , og spørsmål om jeg brugte extensions. Men nei, dette er faktisk mine egne vipper! Tak, Swiss Clinic!

Nu er Swiss Lashes endeligt kommet til Danmark og du får pakken på kampagnepris for kun 995 kroner! Pakken indeholder 5 ml serum, som holder i fire til fem måneder.

Swiss Clinic giver dig altid hurtig levering, fri fragt og resultatgaranti. Og køber du nu kan du betale via faktura når pakken kommer hjem.

Det første andre lægger mærke til hos dig er dine øjne. Med Swiss Lashes får du de vipper du alltid har drømt om!