Annoncer
2. juni 2015

Annonce: Huden er blevet jævnere og fastere

Komikerfrue og blogger Marna Haugen bruger Swiss Skin Renewal og er meget tilfreds. – Dejlig med lidt action for huden! Som tidligere hudterapaut har komikerfrue og blogger Marna Haugen prøvet det meste indenfor både midicinske og kosmetiske behandlinger. Kun seks uger efter at hun fødte sønnen Dexter, oplevede hun at huden blev jævnere og fastere. Altsammen takket være det sidste indenfor hudpleje.
Annonce - klik her for at kontakte annonceafdelingen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/swiss1sak-40-900x450.jpg

– Fordi jeg har et job som hudplejer har jeg prøvet så og sige alt, og jeg er meget glad for de medicinske behandlinger. Efter at jeg begyndte at amme måtte jeg lade være med dette. Så mærkede jeg hurtigt, at huden trak sig nedover og at den blev grov og uren. Jeg kan godt lide en hudpleje der har lidt action – og som giver synlige resultater. Derfor valgte jeg at prøve Swiss Skin Renewal fra Swiss Clinic, fortæller hun.

Huden reparerer sig selv

Behandlingen består af 2 produkter: Swiss Skin Roller er en dermaroller som består af 540 mikronåle af kirurgisk stål – der, når den rulles over huden, stimulerer kroppens naturlige produktion af kollagen og nye hudceller. Swiss Rejuvenator er en gel som fremskynder hudens sårhelingsprocesser og forsinker hudens ældringstegn.

Marna har prøved 2 forskellige rollere – 0,5 millimeter lange nåle til ansigtet og 1 millimeter til kroppen. Begge har givet hende gode resultater.

Det der sker er, at huden opfatter en fiktiv skade, og går i gang med at reparere sig selv og lave ny hud. Blodcirkulationen og kollagenproduktionen stimuleres og huden bliver strammere og klarere. Dette er perfekt for både slap hud, akne, strækmærker, rynker – ja, og har man eksem kan man også med fordel bruge denne behandling, skriver hun på sin blog.

https://imgix.seoghoer.dk/swiss2sak-40_3-400x200.jpg

Jævnere hudtone med fast rutine

Årets vinder af Folkets Favoritpris på Vixen Blog Awards fortæller, at hun indimellem har haft problemer med uren, gammel hud, røde pletter og mange pigmenteringer i ansigtet.

– Jeg begynder jo at blive ældre, så jeg føler at huden efterhånden trængte til lidt ekstra. Ved at bruge Skin Renewal-kittet er hudtonerne blevet jævnere. De første to uger brugte jeg kittet hver dag som en kur, før jeg så trappede ned til to dage om ugen, for at opretholde det gode resultat. Nu har jeg integreret behandlingen i min faste hudplejerutine. Det der er så fint med Swiss Skin Renewal er, at det kan kombineres med alt, siger hun.

Marna er forsigtig med ikke at overstimulere huden i ansigtet, når hun bruger rolleren.

Kropsrolleren som hun bruger på maven lægger hun derimod lidt ekstra tryk på, så hun kan mærke, at den arbejder sig ned i huden. Efter rollerbehandlingen påfører hun gelen, før hun lader huden hvile natten over.

Efter behandlingen bliver huden lidt rød og derfor synes jeg det er godt at gøre det om aftenen, således at den får hvile til næste dag. Jeg anbefalede det også til min søster. Hun havde lidt akne, men nu er hendes hud flot og arrene har fortonet sig. Det føles virkelig utrolig godt – dejligt med lidt action til huden, afslutter hun.

https://imgix.seoghoer.dk/swiss3sak-40_2-400x200.jpg

Vil du også stramme huden op, blive af med røde pletter, ar eller rynker og samtidig stimulere til en naturlig hudfornyning? Test Swiss Skin Renewal i dag for kun kr. 960,- og få gratis fragt og garanterede resultater.