Annoncer
12. oktober 2017

7 ud af 10 mænd får for lidt: Sådan får I gnisten tilbage

Hver anden dansker synes, de får for lidt sex. Og det er især mændene, der savner mere aktivitet i soveværelset
Julie Nørgaard Sørensen
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/ingen_sex2.jpg

I en dansk undersøgelse svarer 70 % af mændene, at de ofte har lyst til sex, mens det kun gælder for 35 % af kvinderne. Der kan være mange grunde til, at kvinder har mindre lyst til sex end mændene.

Flere kvinder er ikke helt tilfredse med deres krop, og det kan få dem til at trække kortet ”ikke i aften, skat”, når manden nærmer sig.

Derudover kan kvinder have svært ved at slå hovedet fra og glemme alle de pligter, der er i en travl hverdag. Så når manden tager om hende og kysser hendes hals, tænker hun måske kun på børnenes madpakker og vasketøjet, der skal hænges op. Mændene er ofte bedre til at slå hovedet fra og glemme tid og sted.

Dårlig ånde dræber den gode stemning

3 ud af 4 kvinder afskyr at kysse en mand med dårlig ånde – og det gælder sikkert også den anden vej. Det kan spolere selv det bedste forspil, hvis du pludselig opdager, at din mands ånde minder om din gamle tysklærers. Det er noget af et turn off, og blot tanken om den ildelugtende ånde kan sætte en stopper for overhovedet at tage initiativ til sex i et godt stykke tid.

SB12 mundskyl er den direkte vej til mere aktivitet i soveværelset. SB12 indeholder zink og klorhexidin, som giver frisk ånde i 12 timer. Skyl morgen og aften, så er du klar til kys – og sex – døgnet rundt. Og selve kysset kan faktisk også skabe mere liv i soveværelset. Når vi kysser, udløser vi en masse oxytocin og endorfiner, som påvirker hjernens lystcenter og dermed de nedre regioner. Derudover overfører manden, via kysset, det mandlige kønshormon testosteron, som siges at øge kvindes sexlyst.

https://imgix.seoghoer.dk/sbs.jpg