Annoncer
15. maj 2020

7 tricks og hacks: Få mere ud af Netflix

Snyd dig til en endnu federe Netflix-oplevelse
af
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/sh_topbillede_komprimeret_0.jpg

Af Aller Creative Studio, annonce for Telmore

Netflix er fantastisk, men nogle gange også helt utrolig uoverskuelig. Heldigvis findes der en masse små koder og hacks, der kan give dig lidt mere kontrol og gøre Netflix-oplevelsen endnu federe. Vi har samlet de syv bedste her.

1. Lad rouletten bestemme

Undgå at bruge mere tid på at scrolle ned gennem Netflix på jagt efter den rigtige film end på egentlig at se den – og bliv måske endda inspireret til at se noget, du ikke anede eksisterede.

Sådan gør du:

Gå ind på reelgood.com/roulette/netflix og vælg den genre, du er ude efter, om det skal være film eller serie, og eventuelt hvor godt den skal have scoret på IMDB eller Rotten Tomatos – og så er det bare at trykke på ’Spin’ og tage imod roulettens anbefaling.

2. Undgå at blive busted

Der er ikke noget så hyggeligt som at have en serie, man ser sammen med kæresten – lige indtil man pludselig er kommet til at se et afsnit eller fem forud. Det er heldigvis muligt at slette dine spor.

Sådan gør du:

Vi skal igen ind på Netflix på computeren. Login, vælg din profil, tryk på dit profilbillede oppe i højre hjørne, vælg ’Account’. Derinde scroller du ned til profilbillederne, trykker på den lille pil til højre for dit eget billede, og vælger ’Viewing Activity’. Tryk på den runde ring med en skråstreg igennem, og tryk på ’Hide from viewing history’, og så er alt igen i den skønneste orden.

(Er dit Netflix indstillet til dansk, skal du ind på profilbillede – ’Konto’ – profilbillede – ’streamingaktivitet’ – ’skjul visningshistorik’)

3. Netflix & afstandschill

Med Netflix Party kan du se Netflix sammen med flirten eller vennerne, selv om I sidder hver sit sted.

Sådan gør du:

Søg på ’Netflix Party’ i Google Chrome, og hent det gratis. Installer programmet, åbn en video på Netflix, klik på det lille NP-ikon til højre for adresselinjen i din browser, vælg ’Start Party’, og del så url’en med dem, du gerne vil se sammen med.

Psst … Vidste du, at med Telmore Play får du Netflix og mange andre streamingtjenester med i dit abonnement? Det er perfekt, når du vil se Netflix med vennerne, selv om I sidder hver for sig, for du får adgang på fire enheder, og to personer kan streame samtidig. Læs mere om Telmore Play her.

4. Sortér efter genrer

Få inddelt dine forslag til film og serier efter lige den genre, du har lyst til – og ikke kun Netflix’ forslag til dig.

Sådan gør du:

Hvis du ser Netflix på din computer, skriver du netflix.com/browse/genre/ - og derefter en genrekode. Fx netflix.com/browse/genre/11559 for stand-up, 10118 for superheltefilm og 6384 for tårepersere. Find alle koderne ved at google ’Netflix koder’. Ser du Netflix på app’en, trykker du bare på forstørrelsesglasset og indtaster så koden på den undergenre, du ønsker.

5. Customize dine undertekster

Giv dine undertekster præcis det look og den størrelse, du synes er rarest.

Sådan gør du:

Gå ind på Netflix via en browser. Når du er logget ind, så tryk på dit profilbillede oppe i højre hjørne, vælg ’Account’ (på dansk: ’Konto’) i dropdown-menuen. Tryk på den lille pil til højre for dit eget profilbillede, og her kan du under ’Subtitle appearance’ (’Underteksters udseende’) skifte udseende på dine undertekster, så de altid vises, som du bedst kan lide det, når du ser Netflix på din profil – uanset device.

6. Se med på det, der er fedt lige nu

Selv om de fleste af os ikke har helt så stor adgang til fester og frokostpauser, hvor vi kan få inspiration til nye serier, kan vi stadig godt følge med I, hvad andre ser lige nu.

Sådan gør du:

Med Netflix’ nye funktion ”Top 10 i DK i dag” behøver du faktisk ikke gøre meget andet end at gå ind på Netflix og scrolle ned og finde den liste. Den udvikler sig hele tiden og er uundværlig for os, der gerne vil holde os lidt orienteret om, hvad der er fedt at se lige nu.

7. Genvejstaster

Ser du Netflix på din computer, er der en del genvejstaster, som kan være rigtig smarte at kende.

Sådan gør du:

Trykker du på F, får du det, du ser, op i fuld skærm, Esc gør den almindelig igen.

PgDn pauser, mens PgUp afspiller, mellemrumstasten gør begge dele.

Shift + højrepil spoler frem, mens Shift + venstrepil spoler tilbage.

M-knappen slukker desuden for lyden på de fleste computere, et tryk mere tænder den igen.

Få Netflix (og alle de andre) med et Telmore Play-abonnement

I stedet for at købe en masse forskellige streamingtjenester og mobilabonnementer, kan familien få det hele billigere og samlet på én regning hos Telmore Play:

• Fri tale og fri data

• Streamingtjenester: Netflix, HBO Nordic, Viaplay og TV 2 PLAY

• Telmore Musik med 60 mio. musiknumre

• E-bøger og lydbøger fra Bookmate

Den første måned koster kun 129 kroner for det hele, hvis I bestiller mellem 15. maj og 28. juni.

Læs mere om Telmore Play her.

https://imgix.seoghoer.dk/streamingtjenester_uden_baggrund.png