Annoncer
15. juli 2021

4 hyggelige ideer: Sådan kan I samles om sporten denne sommer

Sommeren står i sportens tegn, og vi er nok mange, der har glædet os til de mange nervepirrende etaper og medaljedyster. Så hvorfor ikke tænke ud af boksen? Vi har fundet flere sjove måder, I kan være sammen om sporten denne sommer
ANNONCE
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/mega699961_003.jpg
 (Foto: MEGA)

Annonce for YouSee, af Aller Creative Studio

https://imgix.seoghoer.dk/yousee_logo_1.png

Det er lidt af et overflødighedshorn i sportens verden, der bliver disket op med denne sommer. Og efter et spændingsfyldt EM-2020 er vi alle klar til at samle os om Tour de France og OL – men der er ingen, der siger, at du partout skal sidde hjemme foran dit tv i stuen for at mærke suset fra de mange præstationer.

Tag du blot ud i sommerlandet og glæd dig over, at det eneste du skal bruge, er et tv-abonnement, du kan tage med på farten – og selvfølgelig god mobildækning.

På den måde kan du nemt få hattrick: Store sportsstunder, ferieoplevelser og socialt samvær.

Lad dig inspirere af vores fire bud på sjove måder, I kan samles på om sporten - hvad enten I har ungerne med, er på vennetur eller nyder et romantisk getaway.

  1. Fejr dagens etape med naboerne på campingpladsen

Det kan give enhver sug i maven at se de benhårde cykelryttere okse rundt på de 21 etaper på tværs af Frankrig.

Men chill down – du og dine rejsefæller behøver hverken trække i farvestrålende lycra eller få sved på panden for at være en del af oplevelsen - de hårdtarbejdende ryttere skal nok gøre alt arbejdet, mens du dyrker din indre frankofil.

I år er hele 11 danskere med fordelt på otte hold, og mon ikke der bliver heppet lidt ekstra, når vi ser en landsmand på hjulene?

Vi foreslår, at du samler dine søde naboer på campingpladsen eller i kolonihaven, når dagens etape går i gang. I kan starte med en lille cykeltur, hvor I dog glemmer alt om at ligge midt i feltet og i stedet nyder udsigten – men det er ikke et krav, vi mente det med chill down.

Disk op med franske delikatesser - glem ikke vinen - og hav den gule bluse klar til den, der gætter dagens etapevinder.

Og når du ikke at se touren live, så gense dagens etapes høkdepunkter på TV 2 og TV 2 PLAY. Bland selv TV 2 og TV 2 Play i dit YouSee tv-abonnement.

  1. Arrangér mini-OL i sommerhuset

Når ilden tændes på det olympiske stadion i Tokyo, vil cirka 90 danske atleter i 16-20 idrætsgrene repræsentere Danmark.

Atleter fra hele verden vil dyste i flere hundrede discipliner, heraf kendte som f.eks. bueskydning, sejlsport, moderne femkamp, ridesport og boksning.

Men også nyere idrætsgrene har i år fundet vej, som bl.a. baseball/softball, karate og BMX.

Og det giver dig den oplagte mulighed for at arrangere et mini-Ol, når jeres ferie er startet i sommerhuset. Følg med i de imponerende præstationer direkte, og lad jer inspirere til seje aktiviteter.

Udvælg 3-5 sportsgrene, der rammer jer og jeres gæster bedst, f.eks. svømning, hvis I bor tæt på stranden, klatring i det høje træ eller minigolf.

Lad evt. en af jer kommentere på jeres dyst, sæt fakler op, når lyset falder på, og glem ikke at pryde haven med hulahop-ringe i de klassiske OL-farver. Hav selvfølgelig også præmier klar til at hænge om halsen.

Vind i håret – og af sted til havnen

Nu vil der være bonuspoint til den i vennekredsen, der har en sejlbåd, for når årets SailGP-serie går løs, får du selv lyst til vind i håret, havstænk på kinderne og adrenalin i blodet. Og ikke mindst til at være i Aarhus i august.

Sejlsportens svar på Formel 1 starter nemlig på Bermuda, når sejlerne sætter til søs i deres F50’ere – og det bliver vildt!

Præmien er på 1 mio US$, og den bliver først uddelt om et lille års tid, når de garvede sejlere har været gennem både Italien, England, Frankrig, Spanien, New Zealand og til sidst San Francisco. Og hov, vigtigst af alt: Aarhus i august, hvor du og dine venner har linet op med kolde øl og maritimt tøj på båd eller kaj for at kippe med matroshatten over sejlsportens virkelig seje – og virkelig hurtige – drenge.

Vær klar til at hårene rejser sig, når karavanen suser forbi ’in real life’ – og få alle detaljerne og eksperternes vise ord, når I samtidig streamer den store begivenhed.

 

Stream løs overalt – hele sommeren

Der er ingen undskyldning for ikke at få en sjov sommer.

Med YouSee får du Danmarks største tv- og streamingunivers, så du ikke går glip af sommerens underholdning.

Og du kan let streame sporten overalt – uanset om du ligger i hængekøjen, i haven, i klitterne på stranden eller nyder stilheden i sommerhuset. YouSee giver dig nemlig Danmarks bedste mobilnetværk med en mobildækning på 99,6% af Danmark.

Det vil sige, at du kan streame din underholdning, selvom du befinder dig langt uden for byen. Og med både YouSee TV og mobil skal du heller ikke bekymre dig om dit dataforbrug. Læs mere om tv- og streaming hos YouSee her og mobiltelefoni på Danmarks bedste mobilnetværk her. her og her.