Nyheder24. november 2021

5 ideer: Her er den perfekte julegave til din hund

Det er jul lige om lidt, og du ved måske allerede, hvad du skal købe til din mor, kæreste eller barn. Men glem nu ikke din firbenede ven - har du husket at fået købt en gave til din hund?
https://imgix.seoghoer.dk/media/article/depphotos175448.jpg
 (Foto: MEGA)

Af Elektra Nøttrup

Nok har vi ikke helt nået december endnu, men derfor er det allerede nu en god idé at komme i gang med gaverne. Og du må endelig ikke glemme en julegave til din firbene ven.

Her er fem gode ideer til den perfekte gave til din bedste ven.

1) Det er snart december, så du skal nå at være hurtig og få købt en julekalender til din hund. Du kan for eksempel glæde vovse med denne her.

https://imgix.seoghoer.dk/skaermbillede_2021-11-24_kl._13.07.53.png

Den perfekte julekalender til din hund, men husk: Kun én om dagen!

2) Når alle render rundt med huer på juleaften, burde din hund også have lov til at være klædt ud med jer. Her er et sjovt kostume til din hund.

https://imgix.seoghoer.dk/176905620_max.jpeg

Sådan vil alle jule-hunde gerne se ud!

3) Der bliver drukket masser af rødvin, hvidvin osv. juleaften, og hvorfor skal din hund ikke også have lov? Bare rolig… du behøver ikke dele ud af din egen. Du kan nemlig købe din hunds helt egen vin. Smart!

https://imgix.seoghoer.dk/7-20petwinery0525_43f8b302-c9ee-4634-81c4-4299f2683c7b.jpeg

En rødvin til vovse? Det lyder lækkert!

4) Nogle synes, det er sjovt at matche tøj med hinanden julemorgen, men vidste du, at du også kan købe et matchende sæt til hele familien – og til hunden?

https://imgix.seoghoer.dk/2021-new-solid-color-lattice-printing-suit-father-mother-children-dog-clothes-family-christmas-parent-child_480x480.jpeg

Den perfekte tøjløsning til hele famillien!

5) Det kolde vejr er allerede landet, og vi ved, at det kun bliver værre. Hvis din hund er ligesom mange andres og heller ikke lide at gå i regnen, kunne du måske overveje at købe en paraply til din hund.

https://imgix.seoghoer.dk/dogbrella3.png

Ingen gider regn - heller ikke din firbenede ven!

Sponsoreret indhold