Sport12. februar 2024

Stephanie Gundelach afslører valentinsdag-planerne: Holder uden Mikkel Hansen

Håndbolden kalder for Mikkel Hansen i Aalborg og det betyder, at valentinsdag i år for landsholdstjernen bliver uden konen og børnene
Stephanie Gundelach og børnene Eddie Max og Vince må undvære Mikkel Hansen på valentinsdag. Aalborg Håndbold spiller nemlig Champions League-kamp dagen efter, og derfor må landsholdsstjernen passe forberedelserne i Aalborg.
Stephanie Gundelach og børnene Eddie Max og Vince må undvære Mikkel Hansen på valentinsdag. Aalborg Håndbold spiller nemlig Champions League-kamp dagen efter, og derfor må landsholdsstjernen passe forberedelserne i Aalborg.
 Foto: Jesper Sunesen

LÆS OGSÅ: Familien samlet: Mikkel Hansen dukker op med sønnike for at støtte hustruen

Onsdag den 14. februar skal der over hele verden fejres valentinsdag.

Men selv om dagen i den grad emmer af blomster, chokolade og kærlighed, er det ikke alle kendispar, som har mulighed for at spendere den sammen.

Et af de par som ikke lyder til at skulle holde den romantiske dag sammen, er Mikkel Hansen, 36, og konen Stephanie Gundelach, 37.

Det afslører Stephanie til Vogue Scandinavia, som har spurgt seks skandinaviske kendispar ind til, hvordan de skal fejre valentinsdag.

– Helt ærligt, så skal jeg højst sandsynligt have en date night med mine børn. Lave pasta til dem i min pyjamas, lege med biler og FaceTime min mand godnat omkring klokken 20. Jeg krydrer det måske med en ansigtsmaske, spiser noget chokolade og går i seng tidligt.

Mikkel Hansen har dog en god undskyldning for, at han ikke kan være sammen med Stephanie, Eddie Max og Vince.

Torsdag klokken 18.45 skal Aalborg Håndbold nemlig spille Champions League-kamp mod RK Zagreb.

Den kamp spilles i Aalborg, og derfor er landsholdsstjernen nødsaget til at bruge en del af valentinsdagen i Aalborg.

Kampen er også yderst vigtig for Aalborg og Mikkel Hansen.

Det spidser nemlig til i Gruppe A, hvor Aalborg Håndbold er at finde.

Inden 11. runde befinder de sig på en andenplads med tre point op til Kiel, imens der blot er tre point ned til syvendepladsen, som ikke giver en plads videre i 1/8 finalerne eller kvartfinalen.

Der resterer fire kampe i Gruppe A. Her kan Aalborg og Mikkel Hansen glæde sig over, at de trods alt ikke mangler at møde hverken Kiel eller PSG.

Sponsoreret indhold