Sport13. december 2023

Heidi Frederikke Sigdal scorer nyt job hos FC København

Tv-værten og journalisten er blevet en del af FCK’s nye Advisory Board, hvor hun skal hjælpe FCKs kvindefodboldhold frem i verden
I år kiggede Heidi Frederikke Sigdal forbi "Vild med dans"-studiet med Katerina Pitzner. Nu afslører tv-værten og journalisten, at hun har scoret nyt job hos FC København.
I år kiggede Heidi Frederikke Sigdal forbi "Vild med dans"-studiet med Katerina Pitzner. Nu afslører tv-værten og journalisten, at hun har scoret nyt job hos FC København.
 Foto: Hanne Juul

LÆS OGSÅ: Josephine Park bekræfter: Skal skilles

Tirsdag aften sikrede FC København sig videre avancement i Champions League, efter de slog Galatasaray med 1-0 i Parken.

I fremtiden kan det dog være, at ambitionen bliver, at også et kvindehold i FC København skal konkurrere med de helt store i Champions League.

Kvindefodboldholdet skal i hvert fald blive en realitet, og nu har FC København oprustet lidt i jagten på at skabe et succesfuldt kvindehold.

Onsdag melder Heidi Frederikke Sigdal, 45, ud på både Instagram og LinkedIn, at hun har takket ja til at sidde i et spritnyt Advisory Board i FC København.

- Jeg har sagt ja tak til at sidde i et spritnyt Advisory Board i FC København – med det formål at være med til at give klubbens kommende kvindehold stærke vinger.

Rollen får hun sammen med blandt andet Lene Espersen, Jacob Mouritzen og Amalie Bremer.

Sidstnævnte har i efterhånden mange år været fortaler for kvindefodbold og er også vært på ”Kvindefodboldpodcasten”.

- Vi kommer til at bidrage med vores viden og erfaringer på tværs af vores fagligheder: i forhold til branding, juridisk, kommunikativt, politisk. I forhold til fan engagement og kommercielt, skriver Heidi Frederikke Sigdal på de sociale medier.

Efter 17 år som vært på TV 2 meldte Heidi Frederikke ud i sommer, at hun stoppede på skærmen.

Nu kan tv-darlingen, som sidste år viste sig frem på dansegulvet i "Vild med dans", se frem til at arbejde endnu mere med ligestilling i sportens verden.

Sponsoreret indhold