Robinson Ekspeditionen7. september 2016

Robinson-Richard: Sådan smagte rotterne

Robinson Ekspeditionen står igen for skud efter mandagens afsnit, hvor der var rotter på menuen. Men de smagte godt, afslører Robinson-Richard. Tjek videoen øverst

Robinson Ekspeditionen er kommet fra start med et brag.

For første gang nogensinde måtte en deltager forlade TV3s flagskib på grund af trusler, og samtidig raser en stribe kendte mennesker på de sociale medier.

I mandagens afsnit var der nemlig levende rotter på menuen, og ifølge mange seere og kendisser gik det bestemt ikke rigtigt til, da rotterne skulle aflives og tilberedes.

Robinson-Richard deltog ikke i aflivningen, men kan til gengæld fortælle, at rotterne faktisk smagte ganske udemærket.

- Det der med at spise rotte var ikke nogen stor sag for mig.

- Det smagte meget som frølår. Det var udemærket.

- Og når man ikke har fået noget at spise i dagevis, så var rotterne kærkommen kost, fortalte Richard, da SE og HØR tirsdag mødte ham ved åbningen af Kim Novaas nye klinik Inito på Frederiksberg.

Andre var langt fra så begejstrede for den uvante kost.

Hør Richard selv fortælle i videoen øverst.

Sponsoreret indhold